WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Adsense Reklamları Görüntülenmiyor

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bilgicik tarafından başlatıldı
  • bilgicik tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar merhaba.

Wordpress ile yeni tanıştım ve wordpress'i henüz yeni yeni keşfediyorum. Birkaç gündür dikkatimi çekiyordu. Blogumun bazı sayfalarında adsense reklamları görünüyor, bazılarında ise görünmüyor.

Sayfayı yenilediğimde falan bazen düzeliyor; fakat sayfaya girişlerimin neredeyse 3'te 1'inde reklam ya görünmüyor ya da aşağıdaki resimlerdeki gibi oluyor:

1.Reklam Sorunu

2. Reklam Sorunu

3. Reklam Sorunu

Yukarıdaki resimlerden de anlayacağınız üzere, reklamlar sorunlu olarak görüntüleniyor. Benim bilgisayarımda veya tarayıcımda bir problem yok. Çünkü 10-15 kişide denedim, onlarda bazen görüntüleniyor bazen görüntülenmiyor. Eski blogum olan "http://turkceyasam.blogcu.com" sayfamda reklamlar sorunsuz görüntüleniyor. Yani adsense tarafından üyeliğimin engellenmesi durumu da yok.

Kaspersky gibi bir antivirüs programı da kullanmıyorum. İçerik olarak da google adsense kurallarını ihlal eden bir durumun olmadığı görüşündeyim.

Ayrıca alanıma ekldiğim farklı "html, php" sayfalarında bu durum hiç olmuyor. Yani bu sorun sadece wordpress sayfalarında oluşuyor.

İnternette yaptığım araştırmlarda, "title, meta..." bölümlerinin bu duruma sebep olabileceğini gördüm. Kontrol ettim; fakat yine de soruna çare bulamadım.

Acaba sorun nereden kaynaklanıyor??

Görmek isteyenler için sayfamın adresi: www.bilgicik.com

1 yıl önce #
  2. Bi sorun yok ya. Gözüküyor reklamlar.

1 yıl önce #
  3. kendi reklamlarınıza tıklamayın bi daha bir şey olmaz :)

1 yıl önce #
  4. Bugün temamı değiştirdim. Temadan veya google'nin tarama ayarlarından kaynaklanıyor sanırım. Şimdi bu sorun azaldı; ama yine devam ediyor. Bakalım hayırlısı... ((:

@Eylül Toprak, kendi reklamlarıma tıklamıyorum. Adsense konusunda deneyimliyim. :) Birkaç hesabım iptal oldu, onun için hile - hurda yok. ((:

Yanıtlar için teşekkürler...

Esen kalın.

1 yıl önce #
  5. herhalde yazdığını yazılara uygun google reklamları bulunamıyor. Sebep bu olabilir. Yoksa kodu doğru yerleştirdiysen mutlaka görünür. Google gösterecek reklam bulamadığından ya genel hizmet reklamları gösterir ya da reklamın olduğu yeri boş bırakır. Ayrıca google sayfanızı indexlemediğinde de reklamlar her zaman çıkmayabilir. 48 saat için de reklamlarınız yolladığınız yazılara uygun olarak çıkar. reklam yoksa boş olur orası. Tarayıcıdan başka birşeyden bi sorun olduğunu zannetmiyorum.

12 ay önce #
  6. Evet "muradu".

Bahsettiğin gibi eklediğim yazıların bazılarında yazı çıkmıyor; fakat google indexledikten sonra reklam görüntülenmeye başlıyor. Ayrıca bu sorun sadece bende yokmuş. Birçok ağ yöneticisi arkadaşım da bu sorundan bahsetti bana.

Neyse bakalım artık. İlgin için teşekkürler...

12 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.