benim sorunum şu;kod kısmında yazı yazılabiliniyor ancak görsel kısmında bu olmuyor.görsel yazısı duruyor ama işlevsiz. sadece kod kısmını kullanabiliyorum.
alttaki resimde olduğu gibi;

bununla ilgili forumdaki sorulara baktım ama tam olarak aynı sorunu olanla karşılaşmadım.
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
görsel yazı sorunu
(17 posts)-
Tarih: 10 ay #
-
tarayıcı ön belliğini silin. en mantıklı cevap şuan için bu..
Tarih: 10 ay # -
teşekkürler ama işe yaramadı.nasıl oldu bu anlamadım
Eklentileri etkisizleştirip deneyin, düzelirse tek tek eklentileri etkinleştirerek hataya neden olan eklentiyi bulmaya çalışın.
Profilim sayfasında "Yazarken görsel metin editörünü kullan" seçeneği aktif mi peki?
öğle bir secenek yok zengin metin editörü kullan yazıo sadece o da secili zaten
eklentileri sildim hepsini yine de olmadı
başka naapabilirim :S
ya ben bu dosyalrın bulunduğu ftp ye nasıl girecem cünkü ben direk wordpresse girdim bilgileri doldurup admin paneli aldım ama bana ftp bilgisi yani dosyların bulunduğu yer ile ilgili bir bilgi vermediler
nasıl bulabilirim acaba
selam hira aynı sorun bende de var yaklaşık 8-9 gündür böyle anlamadım gitti "ftp bilgisi yani dosyların bulunduğu yer" i bi
bulsam :) yok öyle bir şey bizde acaba wordpress com ile org ayrımı wordpress türkiyede başka başka şeyler konuşuluyor yani yönetim dosyalarının olduğu bir bölüm yokTarih: 9 ay # -
WordpressCOM ve ORG ayrı oluşumlar, şu an WordpressOrg ile ilintili forumdasınız, WordpressCom dan ücretsiz hot aldıysanız bu konuda fikrim yok, normalde ftpye bağlanmak için sunucunun kontrol paneli adresinden yada sunucuyu kiraladığınız sırada size verilen ftp bilgileri ile Filezilla gibi programlarla ile ftpnize bağlanabilirsiniz, Filezilla için önce buraya sonra buraya bakın.
Tarih: 9 ay # -
sevgili canarkadas
vakit ayırıp cevap yazdığın için teşekkürler.
yalnız, derdimize derman olacak olan bir şey henüz söylenmedi :)Tarih: 9 ay # -
aspar1789
Yeterli bilgi vermediğin içindir. leb demeden leblebiyi anlayamıyoruz.
* hostu nerden aldın?
* wordpress.com uzantılı domainemi yönlendirdin?
* ftp bilgisini bilmiyorsan wordpress ve eklentileri nasıl attın?Tarih: 9 ay # -
evet, teşekkürler yardımlarınız için ama maalesef çözülemedi sorunumuz
aspar
bak biz host almadık wordpress in kendi sitesindeki formu doldurarak bloglarımızı actık
domaini kendileri otomatik verdi biz yönlendirme fln yapmadık zaten host almadığımız icin yönlendirme de yapamayız
biz forumu dolduruduk bize admin paneli girişinden başka bişi vermediler
admin paneline girdiğimizde eklentilerin bircou hazır bir şekilde bulunuyordu. ftp ile alakalı hic bir bilgi verilmediİnşallah anlaşılmıştır
leblebiyi verdik bakalım cvp gelcek mi ?
Eğer leb denmesi gerekiyorsa hira bunu leblebinin yetiştiği yere kadar fotoğraflarla ve herşeyiyle anlatmış. :)sağolsun
Kısaca elimizde hazır bir yönetim paneli dışında pek bir şey yok. Ufak tefek değişikliklerle güncelleme yapabiliyoruz. öyle ulaşılacak dosya yüklenecek güncelleme yapılacak bir secenek malesef yok.
Yinede sağol(Hira dün bir kereliğine kendiliğinden düzeldi ama sonra nedense aynı sorun devam etti. Buda doğal olarak insan aklına wordpressle ilgili bir sorun olabileceği fikrini getiriyor)
sorun. sizsiniz. js kaynakli yetkilerin tarayıcı tarafında doğru olduğuna eminmisiniz.. yani anlatabiliyor muyum sanırım anlattım.
* yavaş bağlantı tiplerinde sayfa eğer tam yuklenemiyorsa bu kod sekmesi yine çalışmıyor.
ben 2 tarayıcı kullanıyorum ve 2 sinde de daha önce bu görsel yazı bölümü cıkıyordu js yetkisinin tarayıcıda olmaması bence söz konusu bile değil
cünkü 2 tarayıcının da aynı anda acmaması normal değil. üstelik tarayıcı ayarlarının sıfırladığımızda da gene aynı sorun karşımıza cıkıyorbağlantı tpi de yavaş değil
eğer başka bir cözüm yolunuz varsa paylaşırsanız sevinirim
uzun süredir cözmeye calısıyorum ama bir türlü cıkamadım işin içindenTarih: 9 ay # -
blog @
ey lulgune si. com adresine bir mail atar mısınbir yetkili kullanıcı atarsanız eğer bende çalışıyor mu ona bakalım.. olmadı tarayıcı kodlarına bakalım sorunu çözmek böyle daha kolay olur eğer sizde isterseniz. iletişime geçin lütfen.
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil