WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging ve Etiket Gösterimi

(7 posts)
  • 8 ay önce bakiyyebemolu tarafından başlatıldı
  • ksevin tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Simple Tagging 1.6.8 versiyonunu kullanıyorum. Etiketlerin ve benzer yazıların gösteriminde bir sorun yok fakat, etiketlere ulaşmada sorun yaşıyorum. Ayarları inceledim ancak bir çözüm getiremedim.

Sorunu şöyle açıklayayım: şurada bir yazım var. Ben bu yazıyı css olarak etiketledim. Ancak css etiketine tıkladığımda o yazıyı göremiyorum. Neden?

Tarih: 8 ay #
  2. geçti hepsi geçti :) 2.3 kararlı versiyon yayında

3. Sercan
    Engellenmiş

eylültoprak az önce bi siteme kurdum son sürümü etiket göremedim plugin falanda yoktu içinde.(akismet,hello hariç)

4. bilmiyorum sorun ile alakalı mı ama şöyle bir şey var kategori temeli'ne kategori verirseniz ve tagging kısmınada kategori verirseniz.. bazı etiketler ve kesinlikle türkçe etiketleri göstermede sorun yaşanıyor..

Çözüm kategori temeli ile etiket temelini aynı yapmamak :)

@sercan bu arada yazını yeni görüyorum wordpress 2.3 versiyonuna bakmadım henüz.

5. Simple Tagging 1.7 sürümü açıklandı

New in version 1.7:
    * Admin menüsü yeniden düzenlenmiş
    * Etiket tab menusu eklenmiş
    * Birkaç hata giderilmiş.
    * RSS hatası düzeltilmiş
    * Tek sayfada konulara etiket girmek için yeni bir pencere oluşturulmuş ki ben bunu wordpress 'in 2.3 versiyonuna koymalarını hatta eklenti olarak sunmalarını bile bekliyordum.!
    * Güvenlik problemi tespit edilmiş ve giderilmiş...

Kısaca güncelleyin :)

Sonrada not her yerde ajax görüyorum :)
    Admin menude geçişlerde ajax kullanılmış ve çokda iyi olmuş daha bir hızlı

6. Şuradaki adresten indirdiğim 1.6 sürümü ile sorunum çözüldü. Yalnız aynı sorunu yaşayanlar için belirteyim, 1.6.8 sürümü ile 1.6 sürümünün menüsü pek benzemiyor. Dolayısıyla geçiş yapmadan önce 1.6.8 sürümündeki ayarlarınızı bir yere kaydedin.

7. wordpress 2.3 ile sitemi baştan kurdum. Önce konu başlıkları olarak kategorileri oluşturdum. Tüm sayfaları yapıştırarak ekledikten sonra kategori ekle kısmında "kategorileri etiket bulutuna dönüştür komutu ile tüm sayfaların kategorileri etiketlere dönüştü.
    Bu uygulamayı çok faydalı buldum. Sonra da yan menüde kategorileri kaldırıp etiket bulutunu ekledim.

Tarih: 7 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.