WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.genelleme.com

(11 posts)
  • 10 ay önce sergenyapim tarafından başlatıldı
  • sergenyapim tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. www.genelleme.com Sitemize üye olan tüm kulanıcılar, sitemize bildiklerini paylaşacak bundan sonra.

Sitemizin içeriğine gelirse hedefimiz büyük. Yeni açtık siteyi. Ama iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Kesin girmeniz gereken sitelerden birisi..

Tarih: 10 ay #
  2. google reklam renkleri kesinlikle değişmeli.. site tasarımıda bu kadar iddalı bir site tam oturmamış anladığım kadarı ile görsel değil yazısal bir site olacak o yüzden biraz daha keskin hatlara sahip tasarımlar dikkat çekebilir. reklam yerleri iyi fakat renkler artı olarak footer kısmı çok kötü acilen f1 tuşuna basılmasına ihtiyacı var :)

kendi kişisel görüşlerim bunlar.. darılmazsınız umarım.

ve footer v1.1 onuda 1.3 alırsanız düzelir orası galiba =)

3. "Sitedeki Türkçe de böyleyse pek giren olmaz." şeklinde bir düşünce oluştu bendenizde.

4. bakiyyebemolu
    Üye

sergenyapim yapıcı olmaya çalışarak birkaç eleştiride bulunacağım:

iTheme ben pek beğenmesem de WordPress kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen bir temadır. Ancak "hedefi büyük" olan sitelerin kullanacağı cinsten değil. Bence kendiniz bir tema tasarımı yapsanız görsel açıdan daha özgün olursunuz.

İçeriğiniz ise çok karışık. Genel demişsiniz zaten ama Henry Ford'a bir röportajında başarısının sırrı soruluyor, o da "yalnızca otomobil yaptım" şeklinde yanıtlıyor. İçeriği biraz daraltmanız bence yararınıza olur.

Yaklaşık 4 aylık bir dönemde tam saymadım ama 200'ün üzerinde yazı yazmışsınız. Görebildiğim kadarıyla da bir kısmı diğer sitelerden alınma. Bu tarz bir geişimi Google pek desteklemez. Spam olarak değerlendirilmeniz muhtemel.

Pek iyi noktalara değinemedim, yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen.

5. Yazıklarınızı kesinlikle olumsuz olarka karşılamıyorum. Rahatça yorumları yapabilirsiniz.

Eylultoprak ve GenaroFlores yazılarınızı daha açarak söylerseniz sevirim.

6. genel değil özel yazılar yani bir konuya yoğunlaşırsanız daha iyi yerlere gelirsiniz.
    temayı hiç beğenmedim can sıkıcı özgün bir tasarım gerek

7. iTheme konusunna katılıyorum en azından düzenleyip kullanın bence

8. Nacizane bende kendi görüşlerimi maddeler halinde yazmak istiyorum buraya.

- Sitedeki konular kesinlikle daraltılmalı, birçok alanda içerik verileceğine belli alanlarda "kaliteli" içerik verilerek bu gidişata bir dur denilebilir.

- Kullanılan tema kesinlikle başka bir profesyonel tema ile değişmeli. En azından kendiniz yapmış olduğunuz bir temayı siteye entegre etmelisiniz.

- Reklamlar hayli alan kaplıyor, başlangıç aşamasındaki bir site için bu kadar reklam ziyaretçileri bıktırabilir.

- Sağ alanda bulunan günlük fal bölümüne sizce ziyaretçilerinizin yeterince ihtiyacı var mı?

- Kısacası, site çok iyi bir "revizyona" girmeli. Vizyon ve misyon iyi belirlenmeli. Gerekli hallerde büyük blog siteleri ve bu konuya yıllarını vermiş kişilerden görüşler alınmalı.

9. yorumlara bakıyorum çok güzel yararlı öneriler var :) bende analiz için sitemi eklemiştim :) elimden geldigince iyi bir düzenleme yaptım şuan oldukca iyi bana göre ama işi bilen abilerin :) yorumu önemli

10. valla hoca kategorilerin iştah kabartıcı ama sayfa temanı istersen değiştir birde o giriş kullanıcı paneli en üste sağ tarafta olmalı en altta işi ne sayfa yapısını bozuyor.. genede emegine sağlık kategoriler iştah kabartıcı...

11. En çok olumsuz yorum temaya geldi. Güzel bir tema bulduğum takdirde hemen değiştirmem gerekiyor :).

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.