slm arkadaslar ben barner kodunu bır turlu kabul ettıremedım yardımcı olurmusunuz?.
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
[kilitli] barner kodunu kabul etmiyor
(5 posts)-
Tarih: 10 ay #
-
Banner ? nereye eklemek istiyorsunuz ?, neleri denediniz ?, ne sonuç aldınız ?, resimle anlatmaya çalışın ve tema adı gibi detayları da yazın.
Tarih: 10 ay # -
Canarkadaş Bir Önceki Konuda Dedigin Gibi Arama Yapıp SorunLarımı HaLLetmeye ÇaLışıyorum Banner'den BaşLadım.Gezdiqim KonuLarın Hiç Birinden Bi Sonuç ALamadım HaLen Loqo EkLeyemiyorum :@
Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, Arkadaşım şaka mı yapıyorsunuz, konuya verdiğimiz ehemmiyeti anlayın diye bu mesajınızı düzenlemek için yarım saat uğraştım, lütfen uyarıyı dikkate alın, bu tür yazdığınız her mesaj silinecek, lütfen herkes nasıl yazıyorsa öyle yazın, yoksa üyelik durumunuz da değişecek.. [canarkadaş]Tarih: 3 ay # -
Profilinize site adresinizi yazarsanız temanıza göre daha açıklayıcı bir yorum yapılabilir..
Tarih: 3 ay # -
Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, Arkadaşım şaka mı yapıyorsunuz, konuya verdiğimiz ehemmiyeti anlayın diye bu mesajınızı düzenlemek için yarım saat uğraştım, lütfen uyarıyı dikkate alın, bu tür yazdığınız her mesaj silinecek, lütfen herkes nasıl yazıyorsa öyle yazın, yoksa üyelik durumunuz da değişecek.. [canarkadaş]
Mesajı EditLemek İçin Yarım Saat Ugraşmaktansa >>> Konu İçin Yardımcı OLsaydınız <<< Ne Ben Mesaj Yazmak Zorunda KaLırdım Ne Siz EditLemek Zorunda KaLırdınız. Bu Bi ZorunLuLuk DegiL Sadece Ricaydı. Artı Yazımda Bi Sorun OLdugunu Sanmıyorum ForumLarda KompLe Büyük HarfLerLe Yazı Yazmanın Yasak OLdugunu BiLiyorum Bu KuraLıda Bu Yazı TipiyLe ALakası Yok Bence. YıLLarın Verdigi ALışkanLık Bu Yüzden ÜyeLik Durumum Degişecekse BanLayın.
Yinede SaygıLar...Editör notu: Kurallar açıktır. [eylültoprak]Tarih: 3 ay #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
çözülmüş
kilitli