WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] barner kodunu kabul etmiyor

(5 posts)
  • 10 ay önce kurt22 tarafından başlatıldı
  • Geveze tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. kurt22
    Üye

slm arkadaslar ben barner kodunu bır turlu kabul ettıremedım yardımcı olurmusunuz?.

Tarih: 10 ay #
  2. Banner ? nereye eklemek istiyorsunuz ?, neleri denediniz ?, ne sonuç aldınız ?, resimle anlatmaya çalışın ve tema adı gibi detayları da yazın.

Tarih: 10 ay #
  3. Avatar

Geveze
    Üye

Canarkadaş Bir Önceki Konuda Dedigin Gibi Arama Yapıp SorunLarımı HaLLetmeye ÇaLışıyorum Banner'den BaşLadım.Gezdiqim KonuLarın Hiç Birinden Bi Sonuç ALamadım HaLen Loqo EkLeyemiyorum :@

Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, Arkadaşım şaka mı yapıyorsunuz, konuya verdiğimiz ehemmiyeti anlayın diye bu mesajınızı düzenlemek için yarım saat uğraştım, lütfen uyarıyı dikkate alın, bu tür yazdığınız her mesaj silinecek, lütfen herkes nasıl yazıyorsa öyle yazın, yoksa üyelik durumunuz da değişecek.. [canarkadaş]

Tarih: 3 ay #
  4. Profilinize site adresinizi yazarsanız temanıza göre daha açıklayıcı bir yorum yapılabilir..

5. Avatar

Geveze
    Üye

Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, Arkadaşım şaka mı yapıyorsunuz, konuya verdiğimiz ehemmiyeti anlayın diye bu mesajınızı düzenlemek için yarım saat uğraştım, lütfen uyarıyı dikkate alın, bu tür yazdığınız her mesaj silinecek, lütfen herkes nasıl yazıyorsa öyle yazın, yoksa üyelik durumunuz da değişecek.. [canarkadaş]

Mesajı EditLemek İçin Yarım Saat Ugraşmaktansa >>> Konu İçin Yardımcı OLsaydınız <<< Ne Ben Mesaj Yazmak Zorunda KaLırdım Ne Siz EditLemek Zorunda KaLırdınız. Bu Bi ZorunLuLuk DegiL Sadece Ricaydı. Artı Yazımda Bi Sorun OLdugunu Sanmıyorum ForumLarda KompLe Büyük HarfLerLe Yazı Yazmanın Yasak OLdugunu BiLiyorum Bu KuraLıda Bu Yazı TipiyLe ALakası Yok Bence. YıLLarın Verdigi ALışkanLık Bu Yüzden ÜyeLik Durumum Degişecekse BanLayın.
    Yinede SaygıLar...

Editör notu: Kurallar açıktır. [eylültoprak]

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.