WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Üyelik ile ilgili

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce nucrotion tarafından başlatıldı
  • Sercan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Arkadaşlar sitemde üyelik sistemini aktif hale getirmek istiyorum.Fakat üye olanlar aynı zamanda yazı da gönderebilsin.böylelikle bende onları kontrol ederek yayına alabileyim.Fakat yeni kayıt olan kullancının rütbesini ne yaptıysam olmadı ya yazıyı direkt yayınlıyor, ya da taslaklara kaydediyor onu da ben göremiyorum.Nedir çözüm yolu arkadaşlar ?

1 yıl önce #
  2. Burada Hasan bey,

Tercihler'de varsayılan üye konumunu "yardımcı" (Contributer) olarak ayarlayın; böylece yardımcı seviyesindeki kullanıcılar yazı ekleyebilir fakat yönetici onayından sonra yazı yayınlanır.

Ayrıca üye izinleri ile ilgili Role Manager eklentisine bakabilirsiniz:

demiş..

1 yıl önce #
  3. şu role managerın düzgün çalıştığı bir blog örnek verebilirmisiniz?
    kullanıcı seviyelerini çok iyi bilmeniz gerekiyor ve buna göre her kullanıcı seviyesine uygun bir görev verebilirsiniz...

Bu eklentiyede bir bakmanızı öneririm. çalışıp çalışmadığı bilemiyorumm
    http://urbangiraffe.com/plugins/user-permissions/

1 yıl önce #
  4. ben de yeni üyelerin seviyesini Contributor olarak ayarladım. yazı gönderenlerin yazıları taslaklarda bekliyor, ben onaylarsam yayınlanıyor. ekstra birşey yok yani bunun için.

1 yıl önce #
  5. Arkadaşlar tamam zaten dediğiniz gibi yapıyorum fakat yazı taslaklara kaydediliyor.Yani bir yorum denetler-yayınlar gibi yapamıyorum.Anca Yönet>Yazılar dedikten sorna diğerlerin taslakları altında gözüküyor.

1 yıl önce #
  6. Sercan
    Engellenmiş

arkadaşlar peki mesela blogkazanındaki gibi birşey yapabilir miyiz üye kayıt olsun/üye girişi yapsın daha sonra 2 bir form gelsin hoşgeldiniz yazı yazabilirsiniz vsvs yazzın ?

1 yıl önce #
  7. Vallahi bekliyoruz şu anda bilen yok galiba

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, bu şekilde mesaj göndermeyin. [Hasan]

1 yıl önce #
  8. sana 3 farklı alternatif sunabilirim ama sen bunun üzerinde bir kere uğraşıp bırakırsan ben bu satırları boşu boşuna yazmış olacağım. Eğerki uğraşmak kesin yapacağım diyorsan sana bu yolları yazabilirim. Kendim şu wordpressbb projem için bunlar üzerinde açlışıyorum zaten..

1 yıl önce #
  9. Ya Hasan arkadaşaımız da Yardımcı olarak ayarlayın demiş , fakat öyle ayarlayınca taslaklara kayedediyor, denetleme uyarısı gibi bir şey gelmiyor bana.Role manager yükledim onda da aynı şeyi çözemedim bunu yapmam şart !

1 yıl önce #
  10. Biraz sakin olun lütfen; WordPress'in böyle bir özelliği yok. Fakat biraz aramayla bu konu hakkında eklentiler bulabilirsiniz.

1 yıl önce #
  11. Sercan
    Engellenmiş

işinize yarayabilir mi ?

Yönetici notu: Lütfen önerdiğiniz eklentilerin orijinal sayfasına bağlantı verin, yasal olmayan bağlantıların olduğu sitelere bağlantı vermeyin. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.