Arkadaslar sizce bu weblog nasil olmus? Ne gibi degisiklikler yapabilirim veya sizce neler eksik bu sitede?
Zaman ayirdiginiz icin tskler hayirli günler
Arkadaslar sizce bu weblog nasil olmus? Ne gibi degisiklikler yapabilirim veya sizce neler eksik bu sitede?
Zaman ayirdiginiz icin tskler hayirli günler
Icerigi belli hos bir weblog olmus.
Kisisel elestirilerimi gelirsek, yazdiginiz yazilar ve basliklarin puntosu biraz büyük, bence degistirin.
bir de "benim hakkimda" bölümünü "hakkimda" diye degistirin fazla büyük yer kapsamasin :)..
benim hakkimda bölümünde tavsiye ettiginiz düzceli mehmet ve kendini arayan adam'ı ben de okudum, ben de tavsiye ederim :)
ayrıca: yorumlarda illa kayıt olma zorunluluğunu isterseniz kaldırın, herkes özgür şekilde yorumunu yaptın, o sizin denetiminize geliyor zaten.
hoşgeldiniz wp cemiyetine :)
cok tsk ederim zaman ayirip inceledigin icin, ben daha önceleri hatta simdi de typo3 wmcs ile calisiyorum ve o sistem icin bir cok plugin yazdim, ama wordpressi kurmak kolayima geldi. Ben hani ilk sayfada baslik + özet yayinliyorumya o özete ne bileyim 2-3 cümleye düsürmek isterim, o özeti göstermek icin su function nu kullandim
<?php the_excerpt(); ?>
Bu functionlar nerde implemente ediliyor, herhalde icinde bir substr vardir özeti cikarmak icin bu functionun dimi?
Bi de ben cnnTurk den RSS aldim ve bunu parse edip sitemdeki haberler bölümünde yayinliyorum, acaba bu yasal olarak bir sorun teskil edermi (ben tahmin etmiyorum) ama yinede bi sorayim dedim?
Bu arada o kitaplar benim hayat felsefim degismesine yardimci oldugu icin burdan yazara da cok tsk ediyorum.
cnnturk ile alakali sorununuza sorun teskil edecegini zannetmiyorum. cünkü orada sadece link vermissin ve sonucta, tiklandiginda cnnturk'un sayfasina gidiyor. üstteki sorunuz icin birsey diyemiyecegim :) kolay gelsin :)
yazıların sonuna […] yapmak yerine <--more--> eklentisi ile tıklayınca direk açılsa daha hoş durur gibime geliyor.çok yazı avr bir de arada resim koysanız hoş durur.birde ana sayfa diger sayfalardan daha geniş , diger bütün sayfalara tıklayınca alt kısımda çubuk çıkmazken ana sayfada çıkıyor az küçültseniz.
cok tsk ederim amarat sayfami incelemeye vakit ayirdigin icin. evet haklisin orda [..] yerine devami filan yazarsa daha hos durur, ama isde bu özet cikarma isini <?php the_excerpt(); ?> su function yapiyor bu functionun da nerede implemente edildigini bulamadim senin bir bilgin var mi?
cok süper ya allah razi olsun tam aradigim link :)
gerek kalmadı demekki ama wordpresstede yazını tam yaz ana sayfada gostermek istedigin kısmının altına mause ile işaretle daha sonra yazı yazılan text kutusunun üzerinde ikiye ayırma işareti var onu tıklarsan yeterli olur. pek azhametsiz bir iş.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.