WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Anasayfa linki sorunu

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gencer tarafından başlatıldı
  • gencer tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. mrb arkadaşlar mesela blogumdaki bi yazıya tıkladım ve okudum simdi anasayfaya donmek istiyorum en ustteki ana sayfa - hakkimda - iletişim gibi yazılardan anasayfa yazisina tikliyorum ve tekrar bulundugum sayfa aciliyor. Hangi sayfada olursam olayim anasayfa linkine tikladiğim zaman tekrar bulunduğum sayfa karşima geliyor. bunu nasil duzeltebilirim acaba. Tesekkürler ...

1 yıl önce #
  2. Temanı düzenleme kısmına geliyorsun admin panelinden..
    Oradan header(üst kısım) kısmına geliyorsun..
    Not:Tema'na göre farklılık gösterebilir.

Oradan Anasayfa Linkinin bulunduğu kısma geliyorsun..
    Teman ingilizce ise büyük ihtimal home yazan kısmı bul. Link kısmında # (diyez) işareti vardır oraya blogunun anasayfa adresini yaz.
    http://www.siteadresin.com gibi...
    kaydet temanı...
    Dipnot:Temanı düzenlemen için ftp den tema dosyalarına yazma izni vermeyi unutma
    Eğer halledemezsen yine sor ve site adresini ver bi bakalım

1 yıl önce #
  3. dediklerinizi zaten yapmistim ama olmadi gencer.info adresm header.php de ki sorunun muhtemel satirini veriyorum:
    < l i > < a h r e f = " < ? p h p e c h o g e t _ s e t t i n g s ( ' a n a s a y f a ' ) ; ? > " > < ? p h p _ e ( ' a n a s a y f a ' , T E M P L A T E _ D O M A I N ) ; ? > < / a >< / l i >
    nerede degisiklik yapmam gerekecek acaba? isterseniz header.php yi komple yollayabilirim. İlgilendiginiz icin cok tesekkurler

1 yıl önce #
  4. bloginfo('url'); ?>"> tema dosyasında burayı bulun ve href kodlarını onun ile değiştirin.

1 yıl önce #
  5. bi de siteye girebilsem yapicam biseyler ama sunucu da prob. var (ah bea yusuf abi senn vercen hostun uptime i %50 yi gecmio) :s

1 yıl önce #
  6. tamam sorunumu hallettim tamanın header daki

7. <?php _e('anasayfa',TEMPLATE_DOMAIN); ?>
  8. kısmının a href ini kendi siteme şeklinde yaptım ve oldu. tesekkurler...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.