Wordpress Şiir Sitem için Şiir Falı yapabilirmiyiz. Yani Yazdığım Şiirler arasından Bi tane Şiiri rastgele çekip sayfada gösterecek bunun kodlamasını yapabilirmisin yada bunu bana açıklarmısınız
Wordpress Şiir Sitem için Şiir Falı yapabilirmiyiz. Yani Yazdığım Şiirler arasından Bi tane Şiiri rastgele çekip sayfada gösterecek bunun kodlamasını yapabilirmisin yada bunu bana açıklarmısınız
random post var ama sadece başlıkları gösteriyor.. ama yakuter rastgele sözler eklentisi ile senin belirlediğin şiirler arasında random alıp istediğin bir yerde göstere bilirsin. ama şiir sözlerini senin eklemen lazım..
Buradaki Yakuterin 112 no'lu Rastgele yazı eklentisi sizin istediğinizi yapıyor galiba, ama kullanmadım, detaylı bilgim yok, bir de Buradaki 89 no'lu Wp Kayan Haber eklentisi var burada konu altında örneğini görebileceğiniz kayan başlıklardaki görünümü elde edebilirsiniz, isteğe göre sadece başlık, başlık artı içerik gibi kişiselleştirmeler mevcut, fakat rastgele değil son yazılardan gösterim yapıyor, son olarak üstteki eklentiler işinizi görmezse, bu sitede sizin istediğiniz özellik var site sahibinden yardım isteyebilirsiniz.
EyLuLToprak ve CanArkadas Sorunumla ilgilendiğiniz için tşk ederim Halletim Yakuterin Eklentisi İşime yaradı Çookk Tşkler..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.