Merhabalar!
Her şey WP güncelleme sonucu karakterlerin bozulmasıyla başladı. Sonrasında UTF-8 Database Converter eklentisini kurmamla devam etti hikaye.. Daha öncesinde veritabanı yedeğini alarak eklentiyi aktif hale getirmemle acı tabloyla karşılaştım. Eklenti final step (son adım) tuşuna bastığımda ''Bu sayfaya erişmek için yeterli izniniz yok.'' uyarısı verdi. Sonrası facia.. Site ana sayfasında ''Wordpress veritabanı hatası:...kodlar... vs...''
Sonrasında hosting firmasına yedeği mi verdim. Sorunu anlatım. Ama samimi bulduğum yetkililerle 3-4 gün telefonlaşmalar,görüşmeler neticesinde ne kadar uğraştılarsa da bir türlü yapamadılar...
Yeni kurulum yaptılar,yedeği yüklediler ama admine girişi yapamadılar... Şu an site aktif ama admine giriş yapılamıyor... Admin şifreyi yazdığında ''Bu sayfaya erişmek için yeterli izniniz yok.'' uyarısı veriyor. Sonuç olarak çok yardımcı olan yetkili kişi üzülere bana maalesef her şey oldu ama admine giriş meselesi olmadığını söyledi.
Netice itibarıyla admine girişi yapılamayan site atıl duruma düşecek muhtemelen. Dolayısıyla yayınhayatımıza son vereceğiz gibi. Tabii siz SüperWP'ciler bu durumu düzeltecek bir formül üretene kadar belki de...
Zor bir sorun... Ne diyeyim her şeyin hayırlısı...
çözülmemiş