WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WordPress Otomatik Sürüm Yükseltme Eklentisi

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Salute tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla, şu adresteki WordPress Otomatik Sürüm Yükseltme Eklentisi ile otomatik olarak sürüm güncelleniyormuş. Acaba bu eklentiyi kullanan var mı? Kullananların görüşlerini almak isterim. Gerçekten işe yarıyorsa bizleri epey zahmetten kurtaracak gibi gözüküyor... :)

1 yıl önce #
  2. bence bundan vazgeçin.. otomatik sürüm yükseltme kullanan biri sürümleri takip etmemiş ve hacklenmişti geçen:) yani otomatik sürüm yükseltme her serverda çalışmıyor sanırım :) .zip dosyayı açması için serverda doğru kütüphanenin olması gerekbilir sanırım.

1 yıl önce #
  3. Hazır yeri gelmişken bir tavsiyede bulunabilirim. Kullandığımız Wordpress sürümünü shell kullanarak (eğer sunucumuz destekliyorsa), bir kaç satır kod yazarak kolaylıkla yükseltebiliriz.
    Shell kullanarak latest.tar.gz şeklinde sıkıştırılmış dosyayı sunucuda açarak büyük bir zaman kaybından tasarruf edebiliriz. Wordpress.org sitesinde tar.gz uzantısında yayınlanmasına karşın yalnız şu an için wordpress-tr sitesinde wordpress son sürümleri tar.gz uzantısında yayınlanmıyor. Wp-tr yönetiminden rica etsem artık son sürümleri tar.gz uzantısında yayınlayabilirler mi?

1 yıl önce #
  4. sguzelcik, öneriniz için teşekkürler. Bu konuyu konuşacağız.

1 yıl önce #
  5. @sguzelcik böyle bir makale dmry var sanırım :)

1 yıl önce #
  6. Evet geçen yayınlamış. Okumuştum o makaleyi. Zip dosyasının nasıl açılacağından bahsetmiş. Ben Türkçe sitemi çok sık güncellemesem de zip dosyasını önce tar.gz uzantısına çevirdikten sonra sunucuya yüklüyordum.
    dmry'nin gösterdiği yöntemi de ilk güncellemede deneyeceğim. Ama ben wp-tr'nin tar.gz uzantısında dosyaları yayınlayacağını ümit ediyorum.

1 yıl önce #
  7. @eylultoprak, sürümleri takip etmek derken güncellemediğini mi kastettiniz? Yani elle de güncelleyince aynı şey olmaz mı? :)

Bir de eklentiyle ilgili şu makale var.

1 yıl önce #
  8. evet ingilizcenin türkçe hali sanırım bu...

yani salute şöyle bir şey sölim.. diyelim bu plugin açık değil mi?

bir açık bulunda.. siten çok fena hale geldi :)

ne yapacaksın.. elle yapılması varken nedir durum..

wordpress en kolay güncellenen sistemlerden biri.

benim fikrim.. kendim görmek yedekleri. kendim güncellemek.. =)

buyrun karar sizin..

sürümleri takip etmek derken yeni sürüm çıkmış ama eklenti bunu sisteminize yüklemişmi demek istedim siz yükler diyip kontrol etmezseniz sorun olmaz mı ..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.