WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

quicktags + youtube +türkçe dil

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dayko tarafından başlatıldı
  • dayko tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. dayko
    Üye

Nihayet bitirdim,siteme yolladım ve denedim.Gerçi genelde herkes bunun için plugin kullanıyor ama yine de kullanışlı olması açısından sizlerle paylaşmadan geçemedim.Boy olarak 300x350 ayarladım,ama sabit değil istediğinizde boyutları değiştirebilirsiniz,bunun için quicktags.js yi editör ile açın ve 404'cü satırdaki height=300 width=350 değerleriyle oynayın.Ayrıca Lookup tıklandığında yabancı siteye değil,Türkçe-İngilizce karşılık için bir Türk sitesine gönderiyor,yani ingilizce bilmeyenler için ideal diye düşünüyorum.
    Youtube için sadece kod giriyorsunuz,mesela lY6yTQXINTS gibi.tagı kapatın quicktags ile sitenizde yayınlayın.
    Yükleme:
    Gerçi bir problem yaşamadım,çok denedim ama siz yinede kendi quicktags.js'nizin kopyasını alın.İndirdiğiniz rarlı dosyayı açın,içindeki "quicktags.js"ti "wp-includes/js" içine kopyalayın,hepsi bu kadar.
    Umarım daha önce yapılmamıştır,çünkü 2gündür bununla uğraşıyorum deliler gibi.Ama yapılsada önemi yok,en azından bunu ben yaptım :)
    Site görüntüsü:
    BURADA
    Dosya:
    BURADA

1 yıl önce #
  2. Teşekkürler uğraştırıcı işler Bitirmeden yemek bile yenmiyor :D :)

1 yıl önce #
  3. dayko
    Üye

Evet,maalesef.Karım bana "öldükten sonra mumyalatıp,PC başında oturtup arada sırada sana kahve getireceğim diyor" :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.