merhabalar ben bu foruma yeni katıldım. öncelikle burayı bulduğum ve hem wordpress hemde bbpressle tanıştığım için mutluluğumu paylaşmak isterim. ben görme engelli bir bilgisayar kullanıcısıyım ve bizim toplumla daha iyi kaynaşmamız için bir site kurdum. www.korlervadisi.com bu site için çok hazır sistem denedim. joomla smf phpnuke vb ama en güzeli olan wp de karar kıldım. yalnız blog olarak değil üzerinde yaptığım değişiklikler sayesinde site olarak kullanıyorum. sizlere sorum şu bbpress i ilk kez dün burada gördüm. siteye kurup birde forum açayım dedim. hazırda forumum var ama o başka ftp de ve asp olarak çalışıyor. ben kendi ftpm bbpress i kurmak istiyorum. şimdi sizlere yaptıklarımı adım adım yazayım. önce dün buradan türkçe bbpress sürümünü indirdim. sonra config.php dosyasını içine verilerimi girerek hemde sıfır mysql oluşturup yazdım. bunuda configsamplle.php dosyasından yararlanarak oluşturdum tabi. ve dosyaları ftp de forum diye bir klasör açıp attım. sonra kurulum için ling e gittim ve kurdumda. buraya kadar herşey normal ama kullanıcı adım ve şifremle giriş yapmak istediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home43b/sub007/sc32618-DFDV/korlervadisi.com/forum/config.php:1)
in /mounted-storage/home43b/sub007/sc32618-DFDV/korlervadisi.com/forum/bb-includes/pluggable.php on line 37
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home43b/sub007/sc32618-DFDV/korlervadisi.com/forum/config.php:1)
in /mounted-storage/home43b/sub007/sc32618-DFDV/korlervadisi.com/forum/bb-includes/pluggable.php on line 37
in /mounted-storage/home43b/sub007/sc32618-DFDV/korlervadisi.com/forum/bb-includes/pluggable.php on line 168
bundan sonra ingilizce sürümü kurdum ve o sürümde böyle bir hata almadım. sonrada türkçe sürümdeki confik.php yi ftp dekiyle yer değiştirdim yani ftp den ingilizceyi silip oraya türkçeyi attım. ve eski sorunla yeniden karşılaştım. fakat karşılama sayfası türkçeleşti. sonra ingilizce sürümdeki confik.php ye tr_tr yi gösterdim onu attım ftp ye. fakat türklçeleşmedi ve sorun çıkmadı. bu arada ingilizce sürümdeki uygun yere türkçeleştirme dosyasınıda koydum. arkadaşlar biraz uzun oldu özür dilerim ama bizim ekran okuyucu ile en uyumlu olan hazır sistem wp ve göründüğü
kadarıyla bb smf de hoşuma gitti ama çok karmaşık. kurup ayarlaması insanın bir gününü alıyor. hoşça ve dostça kalın.
Çözülmemiş