WordPress Türkiye Forumları » Çöp

blog tanıtımı

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce Halbarad tarafından başlatıldı
  • Halbarad tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Merhabalar;
    Darülfünun belli bir yazar kadrosu olan ama dışardan gelen yazıları da yayınlayan edebi bir site. Siteyi ziyaret edenlerin üye olmadan yazıları okuyabilecekleri,yazılara yorum yapabilecekleri ortak bir platform...

Cemal Kaya

Yönetici notu: Lütfen blog analizi bölüm kurallarını okuyun. [Hasan]

Tarih: 11 ay #
  2. hayırlı olsunda abicim çok mühim bir durumu unutmuşsun (: firefox'ta yazılar falan görünmüyor ama internet explorer'de sağlam. belki sorun benim firefox'tanda kaynaklanıyor olabilir.
    tasarım güzel içerik güzel daha ne olsun. başarılar ( ilk bakışta drupal'e aşırı benziyor (: az kalsın bu site wordpress değil diyecektim (: )

3. Yakin kardeşinde söylediği gibi site üzerindeki gönderiler Firefox tarayıcı üzerinde görünmüyor. Sanırım onun uyarısı olmasa siteye girip "kardeşim hani bu sitenin gönderileri" diyecektim. Acilen çözülmesi gereken bir problem. Temanıza dikkat edin...

4. CeZZa
    Üye

yazılar bölümü sağa kaymış.. editlerken hata yapmışsınız umarım düzeltirsiniz.. kolay gelsin

5. İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Firefox'da yazılar sağ tarafa kayıyor. Açıkcası problemi nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Temadan kaynaklandığını söylenler var ama temayı değiştirmek de istemiyorum açıkcası...

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.