WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbpress admin menüsü

(2 posts)
  • 1 yıl önce aydos tarafından başlatıldı
  • aydos tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. aydos
    Üye

selamlar,
    önce wp sonra bbpress kurdum iki farklı subdomain'ime. config.php dosyasındaki bb->wp* ayarlarını yaptım. wp-users tablosunda tek kullanıcı var, o da admin (adı admin değil)...
    bbpress e bu kullanıcı ile giriş yapabiliyorum, ama admin linki çıkmıyor, linki doğrudan yazdığımda ise (myforum.com/bb-admin/) tekrar ana sayfaya geri döndürüyor. bazı değişkenler dolmadığı için admin-functions.php dosyasında bb_get_current_admin_menu() fonksiyonunda geri dönüyor.

wp kullanıcısı ile bb admin menüsüne ulaşmak için ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.

Yönetici notu: Lütfen başlıklarınızı ilgili forum bölümüne açın. Konu taşındı. [ali]

Tarih: 1 yıl #
  2. aydos
    Üye

sorunu çözdüm:
    wp'deki user_metadata tablosunda, user_id = kullanıcının id'si ve meta_key = "bb_capabilities" olan satırın meta_value alanına bbpress'deki aynı alanı kopyaladım.
    eskisinde "member" kelimesi geçiyordu, yenisinde "keymaster" kelimesi geçiyor.

konuyu yanlış bölümde açtığım için özür dilerim. gönderdikten sonra farkettim, edit ederek de düzeltilmiyordu.

Tarih: 1 yıl #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.