WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

imagemanager kısayol hatası

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce turx tarafından başlatıldı
  • turx tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. http://www.soderlind.no/archives/2006/01/03/imagemanager-20/

adresinden eklenti indirip kurdum ancak yazı editöründe olması gereken kısayol tuşu yok..bunu nasıl düzeltirim? ayrıca awsom pixgallery nasıl yüklenir ? detaylı anlatabilir misiniz ? tşk.

1 yıl önce #
  2. İmage manager için tarayıcınızın çerezlerini silin, yada ilgili her şeyi silip sunucunuza tekrar atıp tekrar kurup tarayıcı çerezinizi silin.

Burada da programla yaptığım Awsom Pixgallery kurulumunun çevirisini görebilirsiniz.

Maalesef yaş haddinden olsa gerek, oldum olası msn'le aram olmadı mail'e devam edebiliriz.

1 yıl önce #
  3. @canarkadas sendemi yaşlandın brütüs :)

msn kötü oynamayın onla zaten benden tavsiye.. benim başıma msnden tek bir iyi bir şey geldi gerisi yalan zaten abi katılıyorum yaş hattim senin kadarda yok.

1 yıl önce #
  4. @EylülToprak
    Evet ben de yaşlıyım.. Hem hangimiz yaşlanmıyoruz ki..

(Hemen gör diye bu konuda da: Olsun .. sen yaşlanmasan ben yaşlanmasam nasıl çıkar yeni nesiller aydınlığa diye bu mesajına cevap yazmıştım ama yazıyı gönderdiğim da sadece asıl konu ile ilgili kısım yayınlandı, yöneticiler bir tür geyik filtresi mi taktılar nedir.:)

1 yıl önce #
  5. (Hemen gör diye bu konuda da: Olsun .. sen yaşlanmasan ben yaşlanmasam nasıl çıkar yeni nesiller aydınlığa diye bu mesajına cevap yazmıştım ama yazıyı gönderdiğim da sadece asıl konu ile ilgili kısım yayınlandı, yöneticiler bir tür geyik filtresi mi taktılar nedir.:)

Hayır, bir filtre yok. :) Aşırıya kaçmadıktan sonra bazen espri de yapabiliriz tabii, bu çok doğal. Bu sıralar forumda bir sorun var, bbPress'te; belki mesajınız gönderilmemiştir.

1 yıl önce #
  6. :) sayın canarkadas aşırı geyik yapıldığınız tesbit edildi.. bbpress no-geyik koruması..

Bu bi bottur ottur anlamaz lafdan cevap vermeyiniz.. :)

1 yıl önce #
  7. wp yi silip tekrar kurdum kısayo linki geldi ancak şimdide sadece resimlerin adı ve boyutları gözüküyor kendileri görünmüyor dolasıyla düzenlemede yapamıyorum...nasıl düzeltirim bu hatayı ?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.