WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

her yazıda çıkması istenilen

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. ARkadaşlar şimdi benim jpg formatında bir imzam var ve ben imzayı her yazıma otomatik olarak eklemek istiyorum ne yapmam lazım ? yani şimdiden sonra elle ekleyebilirim ama şimdiye kadar yazdıgım bütün yazılarda da çıkması için ne yapmalıyım ?

1 yıl önce #
  2. resim olarak bilmiyorum ama yazı olarak var signature ama resim olarak istiyorsan.. tema dosyasının içinde <?php the_content değerinin altındaki deneyerek resmi uygun yere koya bilirsin.. birde tabi şöyle bir şey var post-template.php içinden yapabilirsin.. eğer more kodu ile böyle yapmak istersen forumda bunun ile ilgili dosyayı gönderdim yine yine aynı dosyayı biraz inceleyip sonuça varabilirsin.

1 yıl önce #
  3. Buradaki 140) no'lu Addsig eklentisi yazılara otomatik imza ekler, bu isteğe bağlı olarak resim şeklinde de olabilir aynı konuda bir imza eklentisi daha vardı şuan bulamadım.

1 yıl önce #
  4. ilk verdiğim tema kodu ile olabilir aklıma şöyle bir şey daha geldi.. :)

Kullanıcı profilinden bir alanı bu imza için kullanılabir yine tema'ya bu taglardan birini ekleyerek sonuç alabilirsin..

Not : çakallık diz boyu.. wp-hack oldu bunlarda :P

1 yıl önce #
  5. @amarat bahsettiğin şeyi ben sitelerimde çokça yapıyorum. Aslında bunun için hiçbir eklentiye gerekte yok. Yapacağın tek şey temandaki index.php içindeki döngü bitmeden resminin kodunu koyman. Bu şekilde yaptığında tüm gönderilerinin sonunda veya başında senin resmin görünecektir. (Kullandığın temayı bilmediğim için detaylı anlatım yapamıyorum)

1 yıl önce #
  6. teşekkür ederim cevaplayan herkesten,
    wordpress-tr is poetry :=)

1 yıl önce #
  7. nette geziyordum aa bi baktım şöyle birşey

en iyi özelliği her yazara ayrı imza.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.