WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp-login.php dosyasını değiştirmek ve kod eklemek

(8 mesaj(lar))
  • 11 ay önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. merhaba;

sanırım sorunun cevaplayıcısı sahibi hasan abi olacak :)

ben wp-login.php biraz editledim.. www.eylulgunesi.com/wp-login.php kayıt tafınıda editledim fakat şöyle bir şey var unutulan parola ve kayıt esnasında gönderilen e-postaya bir kaç bilgi daha eklemek istiyorum nerden nasıl bulamadım..

yardımmm :)

11 ay önce #
  2. wp-register.php dosyası, aradığınız dosya olmalı.

11 ay önce #
  3. yok hasan abi şimdi wp-login.php dosyası aslında.. şimdi bu dosyadan kayıp parolanın e-mailini değiştirdim wp-login.php dosyasında 115 numaralı satır ama ilk kayıtta Kullanıcı adı ve parolanız başlığı ile gelen maili değiştiremedim..

sonradan not : 191 satırdan olabilir diyorum ama olmuyor ne yapsam

11 ay önce #
  4. Pardon, yanlış anlamışım.

Şöyle.. Parolayı geri getirmek için istekte bulununca şu şekilde e-posta gönderiliyor:

Aşağıdaki site ve kullanıcı adı için parola sıfırlanma isteğinde bulunuldu.

*** (site ismi)

Kullanıcı adı: admin

Parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki adresi ziyaret edin, aksi takdirde bu postayı gözardı edin.

Bu kısım, wp-login.php dosyasının 116-119 satırları arası oluyor. (wp 2.2.3'te)

Yeni kayıt için evet, 189-190. satırlar.

Değiştirmek istediğiniz kelime/cümlenin metnini not alın, sonra poedit programı ile tr_TR.po dosyasını açıp arayın. Arama sonucundaki satırı sağ tıklarsanız, ifadenin nerede geçtiğini bulursunuz.

11 ay önce #
  5. anladım abi çok sağol ben sen çözersin demiştim :)

11 ay önce #
  6. şu mübarek ayda saatte geç oldu iftara az kaldı.. birde .po dosyasını tekrar nasıl .mo yapacağız onuda söylersen hasan abi tam olacak.

11 ay önce #
  7. Poedit programıyla tr_TR.po dosyasını açıp değişiklik yaptıktan sonra kaydedince; .po dosyasıyla aynı dizinde tr_TR.mo dosyası da otomatik olarak oluşturuluyor zaten.

Bir de, yeni bir WordPress sürümüne yükseltme yaparken yaptığınız değişikliklerin kaybolmaması için, üzerinde değişiklik yaptığınız dosyaların isimlerini ve değişiklikleri şimdiden bir kenara not alın.

11 ay önce #
  8. aldım almam mı hergün yeni bir değişiklik hergün yeni bir kod ekliyorum biri gelip bigün fena hakecek beni :)

Çok fazla değişikliğim yok 3-4 dosyasında oynama yapmışımdır şimdiye kadar..

Bu arada hasan abi şu iki db birleştirmek için bir konu var forumda bu 2.3 bir türlü çalıştıramadım support forumlarında var konu bi el atıp çevirsen bizde yapsak abi :)

aynı yerde bir .mo dosyası olması yüzünden sanırım fark etmedim abi.. ve şu Kullanıcı adı ve parolanız şeklinde giden mailin içeriğini hala değiştiremedim

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.