WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Hackten sonra

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce bybart tarafından başlatıldı
  • bybart tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. kapalı tuttuğum bir sitenin blog bölümünü sanıyorum üst versiyona geçmediğim için hackleyip wp-config.php yi değiştirmişler configi düzelttiğimde böyle bir karakter ve görüntü sorunuyla karşılaştım ne yapmam gerekir acaba

http://blog.rocktuel.net

Tarih: 11 ay #
  2. hımmm önce sürüm yükseltin. sonra bakalım mı :)

3. bu sorunu bende yaşamıştım bir kere ve cevabı forumda bir yerlerde vermiştim forumu iyice ara cevabı forumda var , ha neden şimdi söylemiyorum çünkü unuttum,, ama beniki farklı bir problemdi onu hallettim karakter sorunu çıkmıştı onuda bir şekilde tatamen olmasa da halletmiştim. bence önce bir sürüm yükselt sonra da dil ayarları ile ilgili değişiklikleir yap.

4. arkadaşlar benim mailim bir süre önce hacklenmişti. wordpress blog şifrelerimde mailimde kayıtlydı. mailimi çalan kişi admin girişi yaparak şifrelerimi ve mail adresimi değiştirdi. artık blog sayfama giremiyorum. wordpress le temasa nasıl geçip şifremi geri alabilirim. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Yönetici notu: Sorduğunuz bu konuyla alakalı değil, WordPress.com ile alakalı. Lütfen WordPress servisleri bölümümüzde yeni bir konu açın. [Hasan]

5. karakterleri ve hataları düzeltmeden üst versiyona geçmeyi gözüm pek kesmedi, amarat eski mesajlarına göz attım ama bulamadım : ( ne gibi işlemler uyguladın normale çevirmek için acaba...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.