WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

WordPress.com'da görsel metin editörü sorunu

(6 posts)
  • 8 ay önce khangar tarafından başlatıldı
  • turanthefirst tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. khangar
    Üye

Arkadaşlar bir süredir görsel metin editörü kullanamıyorum. Profilimdeki seçeneği de değiştirerek denedim ama olmadı. Sorunla ilgili wordpress'in forumlarında ve internetteki başka kaynaklarda araştırma yaptım bir cevaba ulaşamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Tarih: 8 ay #
  2. WordPress.com kullanıyorsunuz sanırım, öyle mi? WordPress.com servisini kullananlarda bu şekilde şikayetleri ben de duymuştum. Yönetim paneli dilini İngilizce yapınca düzeliyormuş. Konu hakkında iletişime geçtiniz mi, WordPress.com ile?

3. khangar
    Üye

Evet wordpress.com'un sağladığı ücretsiz bir blog kullanıyorum. Henüz wordpress.com ile iletişime geçmedim ama dediğiniz gibi arayüz dilini ingilizceye çevirdiğimde görsel metin editörü görünür oldu. Yardımınız için teşekkür ederim.

4. Rica ederim; WordPress.com ile iletişime geçer ve sonuç alırsanız, lütfen bizimle paylaşın. (Ben de mesaj attım) Sadece Türkçe panelde olduğuna göre, WordPress.com servisinin başlatmış olduğu çeviri projesi ile ilgili bir sorun olabilir.

5. Güncelleme:

WordPress.com ile iletişime geçmiştim; sorunun birkaç gün için düzeltileceği söylendi.

Düzenleme: Bana tekrar mesaj geldi ve sorunun çözüldüğü bildirildi.

Tarih: 7 ay #
  6. khangar, wordpress.com açıklamasından sonra senin sorunun da çözüldü mü?

Tarih: 4 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.