WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

içe aktarmada bir sorun

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce someplus tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. arkadaşlar biliyorsunuz wordpres kapandı.
    Arkadaşın blogunda dışa aktar ile xml dosyasını alıyoruz.
    Sonra bizim server_a içe aktar diyoruz. Oraya kadar bir problem yok.
    Ancak içe aktar dedikten sonra
    Import WordPress Assign Authors
    bölümünde aynen şöyle diyor

"To make it easier for you to edit and save the imported posts and drafts, you may want to change the name of the author of the posts. For example, you may want to import all the entries as admins entries.

If a new user is created by WordPress, the password will be set, by default, to "changeme". Quite suggestive, eh? ;)"

daha sonra isim soruyor işte
    ismi değiştirsemde aynı submit dedikten sonra bana admin.php diye bir dosya gönderiyor.
    tabiki içi bomboş
    kendi blogumu denedim bir problem yok ancak bunda neden böyle yapıyor hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

1 yıl önce #
  2. tabiki içi bomboş
    kendi blogumu denedim bir problem yok ancak bunda neden böyle yapıyor hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

bunda dediğiniz yer neresi local mi?

1 yıl önce #
  3. evet localde oluyor.
    Çünkü serverda safe mode var ve bunun yüzünden xmli upload ettirmiyor. Bende kendi makinamda yükledikten sonra database ve dosyaları taşıyacağım. Safe mode olayından kurtulmuş olacağım. Yalnız dediğim gibi böyle bir problem var.
    Başka bir blogu xmlini alıp yüklediğimde bir problem olmuyor. Yalnız bundaki sorunu anlayamadım.

1 yıl önce #
  4. local sorunlara cevap vermeme kararı aldım kendi kendime :)

o yüzden bu sorunu araştırmak bile istemiyorum.. doğru bir fikir ürettiğinizi söyleye bilirim.. bunları yaptıkdan sonra yanlız site-url kısmını değiştirmeyi unutmayın.

bir daha yedek alıp bir daha yüklemeyi denemişsinizdir sanırım :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.