WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Sayfa Sıralama Eklentisi

(14 posts)
  • 1 yıl önce GenaroFlores tarafından başlatıldı
  • chatsevgi tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Türkçeleştirmeye çalıştığım bu wordpress eklentisi oluşturduğunuz statik sayfaları ve de alt sayfalarını istediğiniz düzende sıralamanızı ve göstermenizi sağlıyor.

Eklenti adresi:
    Wordpress Order Pages Plugin

Eklentinin Türkçesi:
    Wordpress Sayfa Sıralama Eklentisi

Tarih: 1 yıl #
  2. Pratik bir araca benziyor gerçekten, teşekkür ederiz.

3. Teşekkürler, birilerinin çeviri yapması ya da benzer konularda yardımcı olmaya çalışması gerçekten çok güzel.
    Çok teşekkürler, elinize sağlık.

4. Ben wp ye yeni başlayana biriyim ve buradan dolayısıyla sizlerden çok yararlandım. Bir şekilde karşılığını vermem gerekir. Dedim ya, daha yeni başladım, bakalım sırada neler var :)

5. hakkı hocam eline sağlık..birkaç çeviride ben yaptım fakat eklenti ile sorunlar yaşadığım için henüz sunmadım..senden feyz alıp birkaç eklenti çeviriside ben yapayım bar. :)

6. Elinize sağlık GenaroFlores. Bu tür çalışmaların yaygınlaşması ve paylaşımının çoğalması dileğiyle. (bir iki çeviri çalışması da ben yapıyorum yakın bir zamana kadar kişisel blogum yeniden aktif olunca dağıtıma açacağım)

Tekrar teşekkürler...

7. pavka
    Üye

Ben yükledim ve activate ettim. Ayrıca Manage'de de çıkıyor ama sıralamada yaptığım değişiklikler siteye yansımıyor. Acaba bu işi kodlarla yada başka bir yolla yapmak mümkün mü?

8. Fiorito
    Üye

bu nasıl clısacak ? o kodu nereye eklemeliyiz ?

9. Sayfaların nerede görünmesini istiyorsanız oraya. Yani yan menüde gösterecekseniz temanızın sidebar.php dosyasına.

Şurada belgeler var, eklenti hakkında:
    http://docs.shiftthis.net/wordpress_order_pages_plugin

10. Staprox
    Üye

Şu Linkleri tekrar verirmisinix linkler kırılmış

11. Şimdi indirdim Türkçeyi bir daha deneyin.

12. http://www.shiftthis.net/wordpress-order-pages-plugin/ bir tane de benden olsun ... :)

13. Merhabalar Burdaki Sayfa sıralama eklentisini plugins Klasörüne ekledim eklentiyide eklentiler bölümünde etkinleştirdim
    Ve Mevcut Temanın header.php sindeki kodu
    <?php wp_list_pages('sort_column=menu_order&depth=1&title_li=');?>
    Bu şekilde < ?php wp_list_pages('sort_column=menu_order' ); ?> değiştirdim fakat paneldeki yönet sekmesinde eklenti karsıma cıkmadı Umarım yardımınız Olur teşekkürler

Tarih: 5 ay #
  14. istediğim tam buydu

açıkçası alkollü olduğum için hepsini okumadım yazdıklarınızın ama şunu bir deneyin (eklenti bu)

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/

dilediğiniz postanın nerede görünüp görünmeyeceğine karar verirsiniz. anasayfa rss arşiv cart curt. benim işime yaradı.

Teşekkürler momikus ;)

Tarih: 5 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.