WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

dagondesign sitemap generator türkçe

(15 posts)
  • 8 ay önce SoulSmasher tarafından başlatıldı
  • sea tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. forumda arama yaptım, bulamadım, hatalıysam affola. :)

xml site haritası dışında siteye güzel bir sitemap eklemek istiyorsanız ben dagondesign ın bu adreste verdiği site haritasını tavsiye ederim.
    tarafımca türkçeleştirdiğim modül şık ve güzel bir tasarıma sahip, ve de istediğiniz yeri gösterip gizleme gibi güzel özellikleri de var

ayrıca xml sitemap generator la hazırlanan xml sitemapa da link ekleyebiliyor

örneği için bakınız

Tarih: 8 ay #
  2. çok şekermiş :) denemek kısmet olmadıydı bunu eline sağlık bilgi için.

Tarih: 8 ay #
  3. wordpress 2.3 desteği de geldi arkadaşlar eklentiye. türkçe 2.3 geldiğinde rahatlıkal kullanabilirsiniz :)

Tarih: 7 ay #
  4. Böyle bir hata verdi, verdiğiniz linke (sizin sayfanızdaki) tıkladıgımda!?

//

WordPress veritabanı hatası: [Table 'soulrnet_wpresssql.wp_terms' doesn't exist]
    SELECT wp_terms.term_id as category_ID, wp_terms.name as cat_name, wp_term_taxonomy.parent as category_parent FROM wp_terms, wp_term_taxonomy WHERE wp_term_taxonomy.taxonomy = 'category' AND wp_terms.term_id = wp_term_taxonomy.term_id GROUP BY category_ID ORDER BY category_parent, cat_name

WordPress veritabanı hatası: [Table 'soulrnet_wpresssql.wp_term_taxonomy' doesn't exist]
    SELECT parent as category_parent FROM wp_term_taxonomy WHERE parent != '0' AND wp_term_taxonomy.taxonomy = 'category' GROUP BY category_parent ORDER BY category_parent

WordPress veritabanı hatası: [Table 'soulrnet_wpresssql.wp_term_relationships' doesn't exist]
    SELECT ID, wp_term_taxonomy.term_id as category_id, post_title FROM wp_posts, wp_term_relationships, wp_term_taxonomy WHERE wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id AND wp_term_relationships.term_taxonomy_id = wp_term_taxonomy.term_taxonomy_id AND post_status = 'publish' AND post_type = 'post' AND post_password = '' ORDER BY category_id, post_date DESC

5. zeki ben, wordpress 2.3 sürümü 2.2 ye de uyumlu diye son sürümü yüklemişim :)
    şimdi yeniden bakarsanız sağlam olacaktır ;)
    uyarı için teşekkürler...

6. problemli54
    Üye

ben bunu kurdum ayarları yaptım ancak senin verdiğin gibi bir link bende oluşmadı.. öyle bir linke nasıl ulaşıyoruz dostum ?_

7. plugin sayfasında zaten veriyor kodu

yeni bir sayfa oluşturup içine sadece şunu yazdım

<!-- ddsitemapgen -->

8. arda9090
    Üye

hocam bende sayfa görüntülenemiyor hatası aldım ne yapmamı önerirsiniz?

9. wp sürümünüz ve eklenti sürümünüz ne? örnek link verebilirmisiniz?

10. problemli54
    Üye

ARkadaşlar bu eklentiyi kurdum çalışıyor koduda ekledim ancak problemim kategori içersine yazılanları göstermiyor ?

11. arkadaşlar ben ftp'den attım ve etkinleştirdim.bide dilini türkçe yaptım diğer ayarlara hiç dokunmadım saülıklı bi şekilde çalışır değil mi?

Tarih: 3 ay #
  12. Google XML eklentisi ve bu sitemap eklentisi çok faydalı oldu.
    Çok teşekkür ederim...

Tarih: 3 ay #
  13. Ben daha önce sitemap kurmuştum. Tesadüf eseri sitemap'a baktımda tüm içerik www.arnebrachhold.de sitesi. sitemap'ı ektisizleştirdim hatta komple kaldırdım eklentilerden. Ama halen bu şekilde duruyo http://www.delimaniaq.com/sitemap.xml burda bir gariplik yokmu ?

Tarih: 2 hafta #
  14. Sitemap'ı komple kaldırıp baştan kurdum sorun çözüldü. Ama halen neden oldugunu merak ediyorum tüm içerik sitemaptaki neden o sitenindi?

Tarih: 2 hafta #
  15. Avatar

sea
    Üye

bu eklentide sadece ana kategorilerdeki mesajları gösterttiremez miyim? alt kategorideki mesajlar ile ana katefgorideki mesajlarım aynı çünkü

Tarih: 6 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.