WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

widgets problemi

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce derebey95 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. sitemde sandbox üzerine kurulu sandpress temasını kullanıyorum.Widgets destekli olmasına rağmen yan menu bileşenlerini istediğim gibi sürükle bırak yapabiliyorum ancak iş editlemeye gelince lightbox şeklinde bir efektle ekran kararıyor editleme penceresi açılıyr ancak üzerine basınca kayboluyor yani editleme yapamıyorum.wordpress tr son sürüm kullanıyorum forumlarda gezindim yeni sürümde widgets default geldigi için çakışma olur kabilinden msjlar gordum default widgetsi devre dısı bırakan eklenti bulup kurdum ancak sonuc yine aynı diger temalarda da (default tema k2 de dahi) aynı sorunu yasıyorum
    yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tşkler

1 yıl önce #
  2. kullandığını temanın yedeğini alıp tekrar yükleyin.. tabi arada tarayıcı ön belleğini boşaltın hala olmadıysa eklentidir eklenti.. :)

eklentileri etkinsizleştirip tekrar deneyin.

1 yıl önce #
  3. cevap için tşk edrim ancak diğer temalarda da aynı problemi yaşadıgım için kullandıgım temada sorun olabilecegini düşünmüyorum başka bir çözüm öneriniz var mı acaba ya da şöyle sorayım hiç böyle bşr problemle karşılaştınız mı?
    vakit ayırdıgınız için sagolun

1 yıl önce #
  4. iki seçenek var sandboz'u yeniden kurun wp dosyalarını tekrar atıp install.php çalıştırın.. ama hala eklenti kaynaklı olabiliceğini ve kullandığınız pc'den kaynaklanacağını düşünüyorum..

eğer wp dosyalarını tekrar üzerine atarken yeniden yazdığına emin olun...

1 yıl önce #
  5. diğer temalarda da aynı problemi yaşadıgım için

Bu nedenle eklentilerden olma ihtimali yüksek, bu arada ben 5 aydır Wordpress kullanıyorum ne zaman Widget özelliğini kullanmaya çalışsam site dağıldı, bu nedenle kodları hep elle dosyalara ekleyerek sonuç alıyorum (en son saydığımda 56 eklenti etkindi).

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.