Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar bu arada...
Ben siteye iki tane iletişim formu kurmak istiyorum ama hala çözemedim yardımcı olabilecek varmı acaba..? Hatta burda görebilirsiniz biri iletişim biri reklam olarak iki adet forum kurulmuş...
http://www.wordpress-tr.com/turkce-wordpress-eklentileri/
iletişim form eklentisi wp contact form aynısı galiba
ama reklam olarak işin pirine canarkadas abiye sormak lazım (:
eklenti uzmanı (:
Arkadaşlar pardon çok gereksiz bir konu oldu kusura bakmayın, olayı çözdüm :) ne kadarda basitmiş. Tek iletişim formunu istersen 10 sayfada göster yeterki sayfa isimlerini değiş ve altına neyle ilgiliyse açıklama yap :) hey allahım ... sonra gelsin tüm bilgiler tek mail'e, neyse ben biraz şaşkın gereksiz görülürse silinebilir. Mutlu kalın.
olayı çözdüm :)
Yooo dostum gel buraya sordun cevaplamamak olmaz, buradaki öncelikle 198 (Süper), sonra 204 (parolalı) ve buradaki öncelikle 127 sonra 125 ve 145 no'lu eklentilere bir bak, sonra oturur bir daha senin çözümün üzerine konuşuruz :).
hayırlı ramazanlar bu arada.
Bilmukabele, cümlemize..
@canarkadas, yinde harikasın eyvallah
Buradaki 145. PHP Contact Form, aslında tam istediğim gibi.
Kurulum konusunda yardımcı olursanız bunu hemen kurmak isterim, çok teşekkür ederim.
Kurulum konusunda yardımcı olursanız bunu hemen kurmak isterim, çok teşekkür ederim.
Zeminkat sağolasın, hatta direkt sağol da kuruluma dair bilgim yok dosyaları indirdim eklenti sayfasını okudum ama nafile, pek bir şey anlamadım, anladığım bu bir eklenti değil, php formlarının siteye entegre edilmesi ile iletişim formu sayfası oluşturuyoruz, burada programla Türkçe yapmaya çalıştığım kurululum dosyasını görebilirsin, indirdiğimiz dosyasının içindeki kurulum açıklaması biraz daha anlaşılır, bu nedenle onu çevirdim benim için muğlak kalan kısım, dosyaları nereye atacağız ve kurulumun 1/5 aşamasında ki kodla dosyaların yolunu nasıl göstereceğiz ? (Çok yardımcı olduğumun farkındayım) :)...
Bu arada ben sana 198 süper dedim :)..
ingilizce konuşun anlamıyorum :)
bunun ingilizcesinide atarmısın hocam.. allahım ne diyorum inanamıyorum kendime :)
1-zipli dosyayı çıkar
2- gbcf_config.php bunun içeriğini oluşturun.
3- gbcf_config.php, gbcf_form.php, and gbcf_focus.js bu dosyaları form klasorunu neyse oraya atın..
4- gbcf_styles.css ya forum dosyasında olacak gbcf_styles.css dosyasını temaya ekleyin
5- nerde gözükmesini istiyorsanız oraya entegre edin <?php include("form-files-directory/gbcf_form.php"); ?> bu kod parçasını
6- <!--[if IE]><script type="text/javascript" src="form-files-directory/gbcf_focus.js"></script><![endif]--> bunu çözemedim :)
7 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="form-files-directory/gbcf_styles.css" media="screen" />
5-6-7 sanırım temanın içine entegre olacakç
SPECIFIC CONFIG INFORMATION bu başlığı oraya bakıp bile anlarsınız :)
bu başlığın altında altı numaraya dikkat etmek lazım.. ama onuda yorumlara kapatarak çözebilriz.
anladığım budur :)
Teşekkürler ET..
Burada seni İntenet Kahramanı ilan etttiğim de beni de dahil etmişsin diye haketmediğini ima eden bir yorum bıramıştın, eee yaş, tecrübe biraz da öngörü, ingilizce bilmesekte başka şeyler biliyoruz (Marifet iltifata tabidir.İltifatsız marifet zayidir):) , bu ara da diğer kahramanların yeni maceralarının yayınlanmasını dört gözle bekliyoruz.
Tamam Hasan bey konuya dönüyorum, özür dilerim, tamam öyle sert sert bakmayın.
5 Formun görüneceği sayfaya 6,7 ise header.php'ye eklenecek sanırım.
internet kahramanıyım :)
osmanlı marşı eşliğinde hep beraber ayaklanıyoruz.. yürüyün pehlivanlar :)
haydeee teyy teyy :)
yorumu göremedim ama demişimdir çok mütevaziyimdir :)
kibar çocuğum abi ben ne olacak :)
ay çok güldüm.. :) aslında canım sıkkın şuan gülmüyorum :)
hayy allahım :)
bu arada bende ingilizce bilmiyorum gerçekden
sadece 10 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyorum. =)
Şimdi arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim sizlere, bu forum ve sizler sayesinde çok bilgi sahibi oldum. Biz bununla uğraşırken bildiğiniz gibi bir radyoda yayıncılık yaptığımdan dolayı iki farklı domain ( zeminkat.biz zeminkat.com )altındaki sitelerime avea sponsor olmuştur. Bazı alt yapı ve host ile ilgili değişikliklere gidilecek, buradaki paylaşım ve bilgilendirmelerinize minnettarım. Konu çözülmüş değil :) sadece 2 gün sonra yeniden el atıcam ... bu msj ilgilenmediğim anlamına gelmesin diye yazdım. iyi varsınız.
zeminkat bizi yemeğe götürrrrrrrrrr :)
hayırlı olsun hocam..
bu hangi radyo istanbulda çekiyor mu..
bizim hatuna bi jest yapsak :)
@eylultoprak
Sizin canınız sağolsun ramazan çıkmadan bir iftar yemeğine götüreğim sizi söz :) Radyo izmirden yayın yapıyor ama netten dinlemek isterseniz www.radyogokkusagi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz, Ben gecelerin adamı :) isimden belli zeminkat ama son 10 gündür yayınlarıma ara verdim daha ne kadar sürer bilmiyorum şuan tatilden hiç şikayetci değilim :) Normalde hafta içi her gece 23,00 - 02,00 arası yayındayım istediğiniz zaman istediğiniz ölcüde adrese teslim jest yaparız :) Mutlu kalın.
Zeminkat bizi diskoya götür :)
Sen de sağol, bizi yemeğe götürürsen, Hasan, Ali, Eloy, Eray gibi asıl failleri 7/24 açık büfe her şey dahil kampa alman lazım, yemek konusuna ancak alman usulü olursa katılabilirim :)
acaba can arkadaş abiye sor demekle hata mı ettim (: yoksa körün istediği allah verdi dört göz (:
yakın orda zaten yazıyor türkçe ve ingilizce adı.. aynı demekki.. değil mi?
ne diyorsun sen?¿
benim ne dediğimi anlaman bakımından söyleyeyim can abiden bir eklenti bile istesek bize bütün alternatifleri sunuyor ( o kadar ki işin ehli yani ) bu yüzden körün istediği bir göz can abi verdi dört göz mevzusu. bilip bilmeden konuşma (:
@EylülToprak
yakın orda zaten yazıyor türkçe ve ingilizce adı.. aynı demekki.. değil mi?
@Yakin
ne diyorsun sen?¿ bilip bilmeden konuşma (:
Relax relax, üzmeyin can abinizi gece gece, ramazan ramazan :) Yakin bu can kim ? senin de bildiğin gibi adım Rüstem :), bu arada bir kaç konuda bana gönderme yapmışsın, sağolasın görüşemiyoruz yazmışsın, mail atman yeter biliyorsun..
Buraya artık cevap yazmayalım konu iyice geri plan da kaldı silinir milinir Zeminkat'a ayıp olur..
İtediğiniz kadar form oluşturmanın ve bunları tek bir yerden yönetmenin yolu buradan geçiyor. Bakın sadece iletişim formu değil bu her türlü amaç için kullanılabilir. Bir insan evladı çıkıp bunu Türkçeleştirse duyursak blogda falan, fena mı olur. :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.