WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

.htaccess hatası

(5 posts)
  • 9 ay önce Sercan tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Sercan
    Engellenmiş

servercı hostumu başka bir servera aldı bugün herşeyi yüklemiş fakat .htaccess hata veriyor hata

e

.htaccess izinleriyle alakalı falan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim :(

Tarih: 9 ay #
  2. Sercan dur :)yeni konu açma, açtığın konuda 15 dakika buyunca değişiklik yapabilirsin, yazmak istediklerini <kode> </kode> kodları arasına yaz, (K leri c yaparak) forumda yavaşlık sorunu var yazı yazdıktan sonra gönder'e bir kez bas.

3. Sercan
    Engellenmiş

benimde bağlantım koptuğu için şok oldum 3 konu açıldığını görünce :S

serverde rewrite mode la alakalı birşey olabilir mi ?

4. pek tabi olabilir.. bir de eklenti bile olabilir.. bence plugins klasorunun s sini silin öyle deneyin..

host'una wordpress'in özelliklerini karşıladıklarına emin ol birde dosyaları tekrar yükle..

5. serverde rewrite ?? :)..
    Bilmiyorum, fakat forumda ciddi bir sorunla karşı karşıya olduğumuz kesin, yazıları gönderdikten sonra 3 gün boyunca yükleniyor şeklinde görünüyor, fakat yeni bir sayfa da aynı konuyu açtığımızda yazdığımız yazının konuya anında eklendiğini görüyoruz, bazen de 3 gün'ün sonunda HATA BİLDİRİM SAYFASI diye bir sayfaya yönlendiriyor ve bulunamayan sayfayı bildirme formu şeklinde bir içerik çıkıyor, yani Sercan sana anlatıyorum Hasan bey anlasın diye :)..

ImageShack

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.