servercı hostumu başka bir servera aldı bugün herşeyi yüklemiş fakat .htaccess hata veriyor hata
e
.htaccess izinleriyle alakalı falan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim :(
servercı hostumu başka bir servera aldı bugün herşeyi yüklemiş fakat .htaccess hata veriyor hata
e
.htaccess izinleriyle alakalı falan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim :(
Sercan dur :)yeni konu açma, açtığın konuda 15 dakika buyunca değişiklik yapabilirsin, yazmak istediklerini <kode> </kode> kodları arasına yaz, (K leri c yaparak) forumda yavaşlık sorunu var yazı yazdıktan sonra gönder'e bir kez bas.
benimde bağlantım koptuğu için şok oldum 3 konu açıldığını görünce :S
serverde rewrite mode la alakalı birşey olabilir mi ?
pek tabi olabilir.. bir de eklenti bile olabilir.. bence plugins klasorunun s sini silin öyle deneyin..
host'una wordpress'in özelliklerini karşıladıklarına emin ol birde dosyaları tekrar yükle..
serverde rewrite ?? :)..
Bilmiyorum, fakat forumda ciddi bir sorunla karşı karşıya olduğumuz kesin, yazıları gönderdikten sonra 3 gün boyunca yükleniyor şeklinde görünüyor, fakat yeni bir sayfa da aynı konuyu açtığımızda yazdığımız yazının konuya anında eklendiğini görüyoruz, bazen de 3 gün'ün sonunda HATA BİLDİRİM SAYFASI diye bir sayfaya yönlendiriyor ve bulunamayan sayfayı bildirme formu şeklinde bir içerik çıkıyor, yani Sercan sana anlatıyorum Hasan bey anlasın diye :)..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.