WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfada Php Kullanmak Nasıl Oluyor?

(10 posts)
  • 8 ay önce utkuts tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. S.a

Yeni sayfa oluşturdum ve burada php kodları kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba?

Tarih: 8 ay #
  2. forumda arayarak aslında ama... exec-php kısa arama sonucu.

3. exec-php'den daha yeni bir eklenti de var şimdi. :) runPHP eklentisine de bakabilirsiniz.

4. Teşekkürler ama bu exec-php eklentisi biraz karışık :) Saol Hasan bu kolay bişeye benziyor :)

Tarih: 7 ay #
  5. RunPhp'nin kurulumunu yazabilirmisiniz acaba? Daha doğrusu kurulumunu değilde kullanımını yazabilirmisiniz :) Read Me çok açıklayıcı olmamış yada ben anlayamadım :S

6. exec-php yada run-php fark etmez eklentiyi etkinleştirin ve yazı yaz bölümüne gelip kod sekmesine tıklayıp <?php kodornegi ?> şeklinde bir şeyler yazın olması gerekli.. run-php biraz daha gelişmiş yönetim kısmından seviye ayarlarını değiştirmediğinize emin olun.

7. evet yöneticiye izin verdim kullanması için ve kod kısmına

<?
    include("maillist/index.php");
    ?>

bunu yazdığım halde olmuyor :(

8. Heralde include çalışmıyor :S Kodu direk yazdım oldu ve çalıştı teşekkürler

9. hakanatakan
    Üye

xxxx.php isimli bir dosya oluşturdum. kullandığım temanın bir boş sayfası görünmesini istediğim bilgileri de bu xxx.php dosyasına yazdım. Temama da uyumlu ve hatasız bir şablon.

Şimdi ben bunu Wordpress içine nasıl gömerim. Etiketler diye de temamın üstünde bir sayfa butonu oluşturdum. Bu sayfayı oraya nasıl bağlayacağım.

Tarih: 1 ay #
  10. Buraya bakın..

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.