WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

Forumlarımız Yenilendi

(15 posts)
  • 1 yıl önce ELOY tarafından başlatıldı
  • ismailyk tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Bir süredir bakımda olan sitemiz şimdi tekrar yayında. WordPress hakkında yardımlaşma amaçlı kullandığımız forumlarımızda sistem değişikliğine gittik. Artık WordPress geliştiricilerinin geliştirmekte olduğu hızlı, sade ve kullanışlı bir forum sistemi olan bbPress'i kullanıyoruz.

Daha önceden forumumuza üye olduysanız bu sistem değişikliğiyle beraber tekrar üye olmanız gerekiyor, zahmet verdiğimiz için özür dileriz. Eski foruma artık yeni giriş yapılamayacak, ama bir süreliğine wordpress-tr.com/eskiforum adresinden eski foruma ulaşabilirsiniz.

Yeni foruma bu adresten üye olabilirsiniz. Foruma üye olarak aynı zamanda blogumuza da üye olmuş olacaksınız, ve aynı kullanıcı adınızla blogdaki yazılara yorum yapabileceksiniz. Forumu daha verimli kullanabilmek için lütfen forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun.
    Ek olarak, Türkçe WordPress belgelerinin olduğu wikimizin adresi de değişti, yeni adres www.wordpress-tr.com/belgeler oldu.
    Bu değişiklik sürecinde bir takım aksaklıklar olabilir, bu aksaklıkları bize iletisim {at} wordpress-tr {nokta} com adresinden iletebilirsiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. Ek olarak, eğer üye olduysanız ve parolanız adresinize gelmediyse lütfen iletisim {at} wordpress-tr {nokta} com adresine kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi gönderin.

3. anakin
    Jedi

geliyor, ama çok geç.

misal ben üye olduktan sonra bana şifre gelmesi gerekiyordu, 15dk sonra şifre hatırlatma maili yollattım kendime. şifre hatırlatma mailin 30dk sonra geldi, bi 30dk sonra ilk gelmesi gereken şifre geldi.

Mail gönderimlerinde bir problem yaşanıyor olabilir.

4. Başka benzer şikayeti olan kimse var mı?

5. Üye olduktan hemen sonra geldi bana...

6. Şahsen banada hemen geldi.

7. anakin
    Jedi

demekki sabah serverda, yeni taşınmadan kaynaklanan bir afallama oldu.
    sorun hallolduysa ne mutlu :)

8. Evet, şu an için bir problem yok artık. :)

9. bloodyeyes
    Üye

merhabalar forum bu şekliyle cok şık ve kullanışlı olmus hayırlı uğurlu olsun:D

10. Teşekkürler. :)

11. Avatar

skykhan
    Üye

Bencede harika olmuş. Hızlı, şık, basit, kullanışlı daha ne arıyoruz ki :)

12. herkese merhaba
    guzel olmu$ yeni calisma

13. evet güzel ve sade bir forum

14. GORGO
    Üye

gerçekten güzel bir forum olmuş. Yardımlaşmak daha kolay olacaktır artık..

teşekkürler..

15. Sade ama bence biraz daha görsellik katılabilirdi :) bu arada mailiniz junk maile düştü.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.