WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Üyelerin blog açmasını sağlamak

(9 mesaj(lar))
  • 11 ay önce MurderDolls tarafından başlatıldı
  • aligon tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba arkadaslar bişey Sormak istiyorum

Ben Wordpress Kurdum fakat Üyelerimin girip Kendine Blog Acıp benım gbi yazılar yazmasını istiyorum bu Mümkün müdür ? ( blogcu.com gibi )

Fakat Subdomain hakkım fazla yok sadece 2 tane siteadi.com/nick Olabiliyormu ?? böyle birşey mümkün mü ?
    ve Unutmadan wordpress'e phpbb Entegre edilebiliyormu ?

Cevaplarınız ıcın teşekkür ederim..

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, fakat lütfen forum ana sayfamızda bulunan forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun. Başlık düzenlendi. [Hasan]

11 ay önce #
  2. aligon
    Üye

3. ındırdım locelde denedım arkadasım Ama olmadi.sanırm locelde kuruımuyor ve iyi bi Server istior ?

11 ay önce #
  4. çok fazla bilgim yok bu sistem hakkında zaten türkiyede bu işin ustaları çok az :)

http://www.wordpress-tr.com/forum/forum/8 ama burda açılan başlıklara bakarak biraz bilgi alabilirsin..

iyi bir server'dan ziyade iyi bir sistem yöneticisi istiyor sanırım..

matt ve bir kaç kişinin hazırladığı bir video izlemiştim sistem kaynaklarını bayağı düşürmek için yöntemler vardı.. demek istediğimi umarım anlatabildim.

11 ay önce #
  5. Evet Anladım..Çok Tşk Ederim ..Bakıyorum.

11 ay önce #
  6. arkadaslar Kurdum Fakat Uye Olunmuyor

www.gothicgallery.net/blog

bide kendı profilime bakamıorum gothicgallery.net/blog/nick gibi sayfa goruntelenemiyor dior..sorun nerdedir acaba?

11 ay önce #
  7. Serverda wildcard özelliği kurulu olmalı. Bunu forumda bir kaç defa anlatmıştım.

11 ay önce #
  8. nerde anlattın arkadaşım, adresi de ver de tamam olsun, hasbinallaah.

11 ay önce #
  9. aligon
    Üye

wildcard diye aratmak hiç zor olmasa gerek.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.