Kolay gelsin arkadaşlar.Ben kategorilerde bulunan konulardan mesela 5 tanesinin altında ismini çıkmasını istiyorum.ve kategorilere tıklayınca içindeki konuların sadecebaşlıklarının çıkmasınız istiyorum nasıl yapabilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
kategori içerikleri
(8 posts)-
Tarih: 9 ay #
-
Ben kategorilerde bulunan konulardan mesela 5 tanesinin altında ismini çıkmasını istiyorum
Bu cümleden hiçbir şey anlamadım... :(
kategorilere tıklayınca içindeki konuların sadecebaşlıklarının çıkmasınız istiyorum
kategori başlıklarına tıklandığından archive.php içersinden arama yapılır. tabiyki bu kullandığınız temaya göre değişiklik gösterebilir. search.php de olabilir.
< ?php the_content(__('Devamı')); ? > kısmını ve ekstra yerleri (tarih olabilir - postreyting - okunma adedi -v.b.)çıkarırsanız sadece kategori içersinde yer alan Konu başlıkları sıralanacaktır.
Tarih: 9 ay # -
mesela kategorilerde atıyorum bilim var.içinede açılan a b c konuları olsun. ana sayfada bilimin aldında bu a b c konularınında başlıklarının görüntülenmesini istiyorum.anlatabildim sanırım inşaallah :)
sağ yan tarafda menude ise evet gösterilebilir..
ama yok ben giriş sayfasında bilim ile ilgili bu a b c yazılarını sürekli sabit göstereceğim diyorsan.. wp-stcik yada sabit yazı olarak forumda cevab'ı var.
ama diğer türlü siteyi ancak ifram ile kolonlara bölersen olur ki saçma bir şey olur
değişken olucak tabi sabit aynı şeyler kalmayacak.mümkün müdür?
Hakan'ın bir eklentisi vardı, aradığınız şey böyle bişey mi ?
http://www.dmry.net/dmry-agac-navigasyon-menusu-10Tarih: 9 ay # -
hayır tam olarak bu değil. kategorilerin içindeki alt menüler için sanırım bu. ben kategori içindeki konuların başlıklarının görüntülenmesini istiyordum.
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmemiş