abstrakt3c header resminin degişmesi için eklenti kodunu yerleştiriyorum bir türlü calışmıyor eklentiyi başka sayfalarda test ettim sorun
abstrakt3c header resminin degişmesi için eklenti kodunu yerleştiriyorum bir türlü calışmıyor eklentiyi başka sayfalarda test ettim sorun
Nereye eklenmeye çalıştın ve hangi eklenti ?
header ust kısıma ekledim eklenti yatuker rastgeleresim
banane banane :) yatuker isterim :d
Burada Yakuterin anlatımında ki ($resimler_dizini ve $resimler_adresi yazan satırları kendinize göre düzenleyin ve kaydedip çıkın). kısmını buradaki işlemi yapıp sitenin tam yolunu öğrendikten sonra yapacaksın, yok ben /var/www/vhosts/worldarchivetr.com/httpdocs şeklinde sitemin tam adresimi biliyorum zaten tam yolu doğru düzenledim bıdı bıdı :) diyorsan bir yerde hata yapmışsın..
Unutmadan önceki verdiğim eklenti bundan çok üstündür ve senin yaptığın uygulama içindir, çoğu eklentide varsayılan olarak kuruludur.
yol dogru sidebarda test ettim fakat header resim yerleşimi farklı eklenti kodu farklı bir şekilde yerleştirilecek galiba ama nasıl
http://img294.imageshack.us/img294/4354/adszzn6.jpg
Tamam şimdi anladım ama bende mavi ekran çıktı :) bilmiyorum, bu nedenle tekrar image rotatoru ö ne ri yo rum..
@gevv altta rotatorun kurulumundan alıntıladığım kısmı Yakuterinkinde deneyebilirsin, çünkü resim adı yerine php dosyası yazılıyor.
5.Sayfanızın style.css dosyasını düzenleyeceksiniz ve orada headers bolumununde yer alan ;
background-image: url('build/banner.jpg');
background-repeat: no-repeat;sekmeisnde yer alan 'build/banner.jpg' yerine 'headers/rotator.php' yazıp sonra kaydedeceksiniz.
#header { background: url("<?php rastgele_resim(); ?>") no-repeat bottom center; }
tamamdır kodu bu şekilde ekleyince oldu
Hasan Abi :)bu arada kod ekleme sorunu var kod diyinde virgül atıyor düzenleme için geri döndügümde virgülün code yazısına donustugunu gördüm
pastebin.ca adresine de ekleyebilirsiniz kodlarınızı; maalesef forumda sorunlu oluyor bazen, kod eklemek.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.