WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

abstrakt3c temasına rasgele resim eklenmiyor

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gevv tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. abstrakt3c header resminin degişmesi için eklenti kodunu yerleştiriyorum bir türlü calışmıyor eklentiyi başka sayfalarda test ettim sorun

1 yıl önce #
  2. Nereye eklenmeye çalıştın ve hangi eklenti ?

1 yıl önce #
  3. header ust kısıma ekledim eklenti yatuker rastgeleresim

1 yıl önce #
  4. O eklentiyi boşver bunu kullan daha gelişmiş vede kolaydır, yok banane banane ben Yakuterinkini kuracağım diyorsan onu da yazayım.

1 yıl önce #
  5. banane banane :) yatuker isterim :d

1 yıl önce #
  6. Burada Yakuterin anlatımında ki ($resimler_dizini ve $resimler_adresi yazan satırları kendinize göre düzenleyin ve kaydedip çıkın). kısmını buradaki işlemi yapıp sitenin tam yolunu öğrendikten sonra yapacaksın, yok ben /var/www/vhosts/worldarchivetr.com/httpdocs şeklinde sitemin tam adresimi biliyorum zaten tam yolu doğru düzenledim bıdı bıdı :) diyorsan bir yerde hata yapmışsın..

Unutmadan önceki verdiğim eklenti bundan çok üstündür ve senin yaptığın uygulama içindir, çoğu eklentide varsayılan olarak kuruludur.

1 yıl önce #
  7. yol dogru sidebarda test ettim fakat header resim yerleşimi farklı eklenti kodu farklı bir şekilde yerleştirilecek galiba ama nasıl
    http://img294.imageshack.us/img294/4354/adszzn6.jpg

1 yıl önce #
  8. Tamam şimdi anladım ama bende mavi ekran çıktı :) bilmiyorum, bu nedenle tekrar image rotatoru ö ne ri yo rum..

1 yıl önce #
  9. @gevv altta rotatorun kurulumundan alıntıladığım kısmı Yakuterinkinde deneyebilirsin, çünkü resim adı yerine php dosyası yazılıyor.

5.Sayfanızın style.css dosyasını düzenleyeceksiniz ve orada headers bolumununde yer alan ;

background-image: url('build/banner.jpg');
    background-repeat: no-repeat;

sekmeisnde yer alan 'build/banner.jpg' yerine 'headers/rotator.php' yazıp sonra kaydedeceksiniz.

1 yıl önce #

10. #header { background: url("<?php rastgele_resim(); ?>") no-repeat bottom center; }

tamamdır kodu bu şekilde ekleyince oldu

Hasan Abi :)bu arada kod ekleme sorunu var kod diyinde virgül atıyor düzenleme için geri döndügümde virgülün code yazısına donustugunu gördüm

1 yıl önce #
  11. pastebin.ca adresine de ekleyebilirsiniz kodlarınızı; maalesef forumda sorunlu oluyor bazen, kod eklemek.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.