WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging Hakkında

(7 posts)
  • 7 ay önce auth tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. auth
    Üye

Merhaba arkadaşlar, simple tagging eklentisini kullanıyorum sitemde fakat şöyle bi sorun var..

ben etiketlerin hepsini başka bi sayfada göstermek istiyorum bir php sayfası oluşturarak içine tag kodlarını attım ama çalışmadı..

sadece etiketler yazıyor içinde başka birşey yazmıyor bana php dosyasına atabileceğim tam kodları verirseniz duacınız olacağım teşekkürler..

Tarih: 7 ay #
  2. ajax tab menu diye bir şey yazmıştım.. onun içinde sonyazilar.php editleyerek kullana bilirsin.

3. auth
    Üye

baktım ama anlayamadım ya :(

4. wordpress kodları yazan yere çalıştırmak istediğiniz php kodunu giriyorsunuz hepsi buydu aslında http://siirdefteri.eylulgunesi.com/etiket.php buysa yapmak istediğin DivShare File - etiket.phps

5. auth
    Üye

<?php
    /* Short and sweet */
    define('WP_USE_THEMES', true);
    require('./wp-blog-header2.php');
    ?>
    <?php

şunda hata var sanırım... wordpress kodlarını değiştirdim şöyle bi hata aldım..

Warning: main(./wp-blog-header2.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/site/public_html/etiket.php on line 4

Warning: main(./wp-blog-header2.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/site/public_html/etiket.php on line 4

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header2.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/site/public_html/etiket.php on line 4

6. auth
    Üye

hallettim teşekkürler.. ilk kodları silince oldu..

7. wp-blog-header2.php bunu ben kendim oluşturmuştum.. eğer türkçe hatası verirse buda lazım olur.. belki bazı temalarda sorun yaşaya bilirsin..

neyse bir sorun çıkarsa onuda yollarız. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.