Selamlar arkadaşlar
sitede üye sayısını ve son üye olan 5 ~ 10 kişiyi gösteren bi eklenti varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
Saygılar.
Selamlar arkadaşlar
sitede üye sayısını ve son üye olan 5 ~ 10 kişiyi gösteren bi eklenti varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
Saygılar.
wp-useronline
http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php
arama yapmayı unutmayın.
:O yanlış vermişim sabah mağrurluğu sanırım :)
wp-useronline tam aradığım şey değil ! benim istediğim online olan değil sitenin toplam üye sayısı vericek ve bi liste gibi misal son üye olan 5 - 10 kişiyi gösterecek ... varmı böyle bir şey ?
sabah mağrurluğu demiştim.. burdan lütfen
Link ölü
link çalışıyor.. daha demin indirdim.
linki ben öldürdüm :) günaha girdik iyimi abi :)
hoşgeldin bu arada... :)
linki ben öldürdüm :) günaha girdik iyimi abi :)
Her eklenti ölümü tadacaktır.
hoşgeldin bu arada... :)
Sağol :):).
Kral Rapidshare :)
kardeş buda sadece kayıt olan son kullanıcıyı gösteriyor :(
ben son kayıt olan 5 veya 10 kullanıcıyı göstermesini artı sitede kaç kayıtlı kullanıcı var göstersin istiyorum ... belki bu plugin düzenlenebilir ama nasıl ?
Son üye olanı bu eklenti gösterse, diğer istediğiniz veriyi elle siz ekleseniz, şu kadar üye var şeklinde, daha sonra alttaki linklerden yararlanarak oluşturacağınız yazar/yazarlar sayfasına yönlendirseniz;
Elle yazar sayfası oluşturma 2
Elle yazar sayfası oluşturma 3
Eklenti ile yazarlar sayfası oluşturma.
Gördüğünüz bu linklerin hepsini forumdan buldum, arama ile her zaman daha kolay çözüme ulaşırsınız.
bende yazar sayfası falan herşey var ... benim tek derdim yukarda bi satırda kod olursada olur ben eklerim eklenti olsada olur ... yukarda bana yazsın sitenin toplam misal 500 kayıtlı kullanıcısı var en son kayıt olan 5 kullanıcı aşşağı ya doğru sıralansın mesela
ahmet
mehmet
arif
selim
yavuz.
gibi...!
bu dediğini yapmak için wordpress'i çokça bilmek lazım son 5 id numarasına göre yapılabilir ama bu çok zor.. Sonrada kullanıcı idlerin toplam sayısını veren bir kod ile dediğiniz yapılabilir.. ama şuan sadece fikrim var.. user.php dosyasında toplam kullanıcıyı veren bir php kodu var ama o kodu'da doğru düzgün çalıştıramadım.. Siz son id ile idare etseniz iyi olur.. forumlarda bile son 5 kullanıcıyı veren bir yazı görmedim ya imkansız yada yapılamıyor.. toplam sayı muhakkak olur ama nasıl?
genel wordpress istatistikleri
toplam kullanıcı
toplam yazı
toplam yorum..
vs vs vs..
Güzel bir eklentiye benziyor, yükledim ancak ayarlarını nasıl yapacağımı anlayamadım. Read me dosyası Amerikan İngilizcesi, İngiliz İngilizcesi olsa kaçmazdı ama... :D
Kullanan arkadaşlar varsa kısaca bahsedebilirlerse güzel olur.
şöyle olurmu ?
http://omur.uluask.com/uyegoster.phps
ordaki kodlarda ID yerine date filan yazabilirsin onun fonksiyonunu tam hatırlamıyorum..
wp-newest users eklentisinin sitesi şu anda kapalı.
rapidshare'den dosyayı indirdim ama nasil kullanilacagini bilen var mi ?
temaya hangi kodu eklediğimizde son üyeler belirecek?
wp-newest-users <?php newest_user() ?> kullanmak yeter.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.