WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Ana Sayfada Her Yazdığım Gözükmesin

(39 posts)
  • 9 ay önce C-Nem tarafından başlatıldı
  • gmby tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Avatar

ytgn
    Üye

Haklısın bi önceki sayfada yakupgov belirtmiş bu durumu, onu okumamışım.

Düzgün çalışan kod:

!--

<?php if(have_posts()) : ?>
    <?php if(is_home()) {query_posts('cat=-1,-3');} ?>
    <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

--!

Bir de bunu dene bakalım. -1,-3 kısmını gizlemek istediğin "kategoriID"leri ile değişmeyi unutma.

Tarih: 6 ay #
  2. tamamdır şimdi çok güzel oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

3. eğer en başlarda gözükmemesini istiyorsanız tarihi çok önceki bir tarihe alın wp sıralamayı tarihe göre yaptığından tarihi önce olanı geriye atar. Ama ben hiç görünmesin istiyorum diyorsanız o zaman yazı yazmanızın ne anlamı kalıyor ki?

4. momikus
    Üye

açıkçası alkollü olduğum için hepsini okumadım yazdıklarınızın ama şunu bir deneyin (eklenti bu)

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/

dilediğiniz postanın nerede görünüp görünmeyeceğine karar verirsiniz. anasayfa rss arşiv cart curt. benim işime yaradı.

5. aryan
    Üye

momikus arkadasimizin werdiği eklenti ; ciddi anlamda ise yariyor . teşekkürler..

6. ytgn verdiğin kodları ekledim index.php e ama olmadı yine aynı ve her konunun altında eklediğim kodlar çıkıyor

Tarih: 4 ay #
  7. Biri bana yardım edebilirmi benim ingilizcem yok. Ben yazdığım yazının ana safda değil kategoride gözükmesini istiyorum ama o kategorideki bazı yazıların hem ana sayfada hemde kategoride gözükmesini istiyorum ne yapmalıyım?

Teşekkürler..

8. o kategorideki bazı yazıların hem ana sayfada hemde kategoride gözükmesini istiyorum ne yapmalıyım?

Bunuda mı görecekdir aman tanrım :)

Verilen eklenti bunu sağlamıyor. Sadece bellirtilen kategorideki yazıları ana sayfada gösterilmemesini sağlıyor.

Şuan için benim böyle bir şeyden haberim yok bilen biri olursa cevap yazacakdır.

9. Yukarıda söylediğim sorunu nasıl çözebilirim ?

momikus arkadaşın verdiği eklentiyide kurdum çıkmasını istemediğiö kategoriyi seçiyorum yine çıkıyor

10. stylex
    Üye

Merhaba arkadaşlar, yazdığımız her yazı ana sayfada gösteriliyor ancak ben bazı yazılarımın sadece belirlediğim kategoride gözükmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Yönetici notu: Lütfen profilinizden gönderdiğiniz mesajlara ve mesajlarınıza verilen cevaplara bakın, gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

Tarih: 3 ay #
  11. @stylex
    Size üstte verdiğim linkten yararlanarak bir şeyler yapın, daha sonra yaptığınızı yapamadığınızı buraya yazın, forumda mail adresi iletimi yasak, benim ise hiç hazzetmediğim, hatta nefret ettiğim şeylerden biri msn kusura bakmayın..

12. stylex
    Üye

Bu eklentiyi kurdum ancak bende 2.3.3 var ve kurduğum andan itibaren tüm bilgiler uçtu
    Bulunamadı

Üzgünüm.Kriterlerinize uygun yazı bulunamadı.
    ve bu uyarı mesajını verdi version ile alakalı bir durum mudur ki

13. Eklenti son sürümlerle çakışıyor ve geliştirilmiyor görülene göre.

Tarih: 2 ay #
  14. Emin değilim ama, bu AStickyPostOrderER eklentisi de benzer bir işleve sahip..

15. peki 6 id'li kategoriye yazılan makalelerin ana sayfada değilde sadece kategoride çıkması için ne yapılabilir?

16. Ben bu soruyu görmekten valla sıkıltım. Konuyu okuyun güzelce..

17. ygtcan
    Üye

Arkadaşlar bende arkadaşın aksine yazdığım son konuların anasayfada görünmesini istiyorum ama bazı kategorilerde yazdıım konular nedense anasayfada görünmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
    Yeni konu açmama gerek var mı arama yapınca bu konu çıktı

Tarih: 1 ay #
  18. gmby
    Üye

Sayın momikus'un verdiği linkteki eklentiyi 2.5.1 siteme uyguladım ve sonuç başarılı arkadaşlar.

İsterseniz kategorinizi gizleyebileceğiniz gibi, ayarlarını yaparak kategorinizi gizlemeden o kategoriye ait yazıların ana sayfada çıkmamasını sağlayabiliyorsunuz.

Çok güzel bir eklenti.

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.