WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

resim flash dosyalarını popup içinde açmak ?

(13 posts)
  • 7 ay önce gevv tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. nasıl olur acaba eklenti varmıdır ?

Tarih: 7 ay #
  2. Buradaki 57 no'lu Video Pop eklentisi, altta ki resimde gördüğün formatları açılır pencere de açar, şu an ben konuştum (denedim) resimleri de svfyi seçip resim tam yolunu yazdığında açıyorum dedi, fakat resim boyutunu pencere boyutu ile aynı tutmalısın misal..

Deneme:

Bir eklenti daha vardı açılır pencere için ama ya listeye almadım ya hatırlayamıyorum.

3. teşekkürler aslında bakmam gerekti 230 Wordpress eklentisi konusuna :) ama o kadarda olmaz yoktur dedim:) bakmadan konu açmam birdaha popup boyutunu büyütebilirsem işime yara bu eklenti

4. Açılır pencere boyutları da bunlar, çok sağlam eklenti, inşallah 2.3 sürümü ile sorunsuz çalışır.

5. çalıştı ufak bir degişiklik ile flash animasyonlarımı kullanabildim :) flash için arkaplan rengi siyah bazı animasyonlarda bu sorun oluyor beyaz yaptım

videopop.php 60 ve 95 satırlarında formatları yöneten kodlar var satır 90 tmpl_swf renk degeri 000000 ffffff yaptım arkaplan beyaz oldu sorun çözüldü bilginize

6. çözülde olarak işaretleyelim hocam böyle ana sayfa'da yeşil noktalar hoşuma gitmeye başladı :)

7. tamamdır ayrıca bir not daha :) flash dosyalarının eklenti üzerinden yüklemeden link verebiliyorsunuz ama uzun urller sorun yaratıyor bilginize :)

8. admin panelinde görünen video ekle menüsü kullanıcılar tarafından görülüyor engellenebilirmi ?

9. bu eklentide son sürüm ile çalışmaz hale geldi :) alternatif varmıdır ?

Tarih: 5 ay #
  10. ara ara yok ne yazıkki flash dosyalanını popup içinde açmak için bir eklenti bulamadım videpop güzeldi ama son sürümde çalışmıyor :(

11. gevv
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3411?replies=21 burayı incelersen cevabı burada buradakiler flaşh dosyalı içinde geçerli örnek vermek gerekirse benim sayfamdaki sesli flaşh şiirlerime bakabilirsin

12. arkadaşlar heralde doğru yere yazıyorum tam bilmiyorum ama

ben site de nereye tıklanırsa bir küçük pencere açılsın ve her açılan pencere de benim belirlediğim veciz sözler yazsın istiyorum nasıl yapabilirim

Tarih: 2 gün #
  13. Bu, bu yada bu scripti uyarlayabilirseniz olabilir, böyle pencere oluşturan bir kaç tane eklenti vardı ama şu an hatırlayamıyorum, forum eklentiler bölümünde sabit duran 317 eklenti başlığına bakabilir wordpres ana sitesinde eklentiler bölümünde arama yapabilirsiniz..

Tarih: 2 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.