Bloguma yazı eklerken görsel metin editörün açık olsa da satır atlatma için kullandığım <br> - </br> kodları işlevini yerine getirmiyor.
Kod bölümünde yazıp kaydediyorum. Satır atlamış oluyor. Ama daha sonra herhangi bir düzenleme yapmak için yazıya tekrar girdiğimde, <br> kodu görünmüyor bile. Ayrıca <!--more-> ile yazıyı ayırdığımda ise ne şekilde kaydedersem kaydedeyim hiç şekilde <br> kodu çalışmıyor.
Sebebi ne olabilir?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Yazı eklerken kodlar kayboluyor
(6 posts)-
Tarih: 7 ay #
-
Burada 150, 151, 152 no'lu eklentiler sayesinde her türlü kodu yazı yada sayfalarınızda kullanabilirsiniz, sizin sorununuz bende de oluyor yazarken kod sekmesine geçip elle ayrıştırıp kod sekmesinden çıkmadan öyle kaydediyorum sorun halloluyor, düzenleme sırasında ise görsel sekmesinde ayrıştırma yapıp öyle kaydediyorum sorun kalmıyor.
(Bir de ayıkken deneyin :)
Tarih: 7 ay # -
Öncelikle teşekkür ederim eklentiler için, ama sıfatlarla çözülmüyor bu sorun.
Neyse ayrıca ben hiç bir eklentiye gerek kalmadan bu sorunu çözdüm sanırım biraz önce, <br> kodunu kullandığınızda sayfada herhangi bir boşluk satır bırakmamanız gerekiyor. Bu durumda kod da çalışıyor <!--more--> da işlevini yerine getiriyor.Tarih: 7 ay # -
Öncelikle teşekkür ederim
Estağfurullah bir şey değil.
ama sıfatlarla çözülmüyor bu sorun.
Anlamadım.
Tarih: 7 ay # -
ayık~sarhoş
:)Tarih: 7 ay # -
Doğru anlamışım, bunu kasdetmediğinize inanmak istemiştim, ben isminizle müsemmasınız demek istemedim sadece latifeydi, pardon bir daha olmaz..
Tarih: 7 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil