Cümleten S.A. Konuyu Nereye Açacağım Hakkında Gerçekten Bilgim Yok, O Kadar Dolaştım Kararda Veremedim, En Uygun Burası Olur Heralde Dedim, Hatam Varsa Şimdiden Affola..
Adım Mert, 2 Seneden Beri Professionel Olarak Grafikerlik Yapıyorum. Web Hayatım Yaklaşık 6 Seneden Beri, 3 Seneden Beride Hackin-Security İle Uğraşıyorum. Hack'i Bırakalı 2 Sene Kadar Oldu Lakin Web And Pc Security Açıklarını Halen Yakından Takip Etmekteyim. Ve Security Konusunda Bayağı İyiyim. Büyük Oluşumların İçinde Bulunmaktayım..
Kısaca İşlerimi Anlatayım Dedim.
WordPress'e Baktım İnceledim Çok Kullanımlı ve Güzel Olduğunu Anladım =)
Söyliyeceğim Daha Önce Smf Forum Kurup En İnce Ayrıntılarına KAdar Kurcalayıp Bir Kaç Sene Forum Yönetmiş İdim.
Ama WordPress Konusunda Hiçbir Bilgim Yok, Zaten Grafiker Olduğum İçin Kodlamayı Sevmem =)
1 Seneden Beri Bende Olan Bir Domaine Word Press Kurarak Grafikli Olarak Yaptığım Şiir Çalışmalarını Eklemek Böyle Bir Ortam aratmak İstiyorum.. Nette Çok Tanıdığım Var Hatta Nette Bazı Yerlerde Hatrı Geçen Saygılı Kişilerdenim, Tabiki Başka Bir Nickte :)
Bana Böyle Bir Projemde WP Kurma, Tema Değitirme, Geliştirmede Bana Yardım Edebilicek Bu Konuda Porfessionelleşmiş Veya Yeterli Bilgisi Olan Bir Dost Arıyorum.. Fazla Kafa Yormam Belki İlk Gün 1 Saat KAdar Yardım Etmesi Gerekebilir.. Sonrada Arada Basit Veya Acil Şeyler İçin Anında Yardım Edebilmesi İçim Msn'den İletişime Geçerim.
Bunun Karşılığında Size Sitenizde Kullanabileceğiz Avatar, Banner, İmza Yapabilir.. Hatta Ötesine Geçersek Bir veya Birkaç Sayfalık Kişisel Site Yapabilirim.. Benim İçin Çok Büyük Birşey Değil Sadece İşlerimin Yoğululuğuna Göre Biraz Zaman Alır..
Günde Yaklaşık 18-20 Saat Kadar Online PC Başında Oluyorum..
Bilgisayar ve Web Konusunda Yıllarcalık Bir Deneyimim Var, Bilgime Güvenirim.
Gerçekten Bana Allah Rızası İçin Yardım Ederseniz, Bende Size Elimden Gelen Yardımı Yapar, Fazlasıyla Karşılığını Ödemeye Çalışırım.
*** Adresinden Mail İle İletişime Geçerseniz Sevinirim..
Herşey İçin Şimdiden Allah Razı Olsun..
Selametle.. // WebMert
kilitli