WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Üstatlardan Yardım?

(15 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce WebMert tarafından başlatıldı
  • WebMert tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Cümleten S.A. Konuyu Nereye Açacağım Hakkında Gerçekten Bilgim Yok, O Kadar Dolaştım Kararda Veremedim, En Uygun Burası Olur Heralde Dedim, Hatam Varsa Şimdiden Affola..
    Adım Mert, 2 Seneden Beri Professionel Olarak Grafikerlik Yapıyorum. Web Hayatım Yaklaşık 6 Seneden Beri, 3 Seneden Beride Hackin-Security İle Uğraşıyorum. Hack'i Bırakalı 2 Sene Kadar Oldu Lakin Web And Pc Security Açıklarını Halen Yakından Takip Etmekteyim. Ve Security Konusunda Bayağı İyiyim. Büyük Oluşumların İçinde Bulunmaktayım..

Kısaca İşlerimi Anlatayım Dedim.

WordPress'e Baktım İnceledim Çok Kullanımlı ve Güzel Olduğunu Anladım =)

Söyliyeceğim Daha Önce Smf Forum Kurup En İnce Ayrıntılarına KAdar Kurcalayıp Bir Kaç Sene Forum Yönetmiş İdim.
    Ama WordPress Konusunda Hiçbir Bilgim Yok, Zaten Grafiker Olduğum İçin Kodlamayı Sevmem =)

1 Seneden Beri Bende Olan Bir Domaine Word Press Kurarak Grafikli Olarak Yaptığım Şiir Çalışmalarını Eklemek Böyle Bir Ortam aratmak İstiyorum.. Nette Çok Tanıdığım Var Hatta Nette Bazı Yerlerde Hatrı Geçen Saygılı Kişilerdenim, Tabiki Başka Bir Nickte :)

Bana Böyle Bir Projemde WP Kurma, Tema Değitirme, Geliştirmede Bana Yardım Edebilicek Bu Konuda Porfessionelleşmiş Veya Yeterli Bilgisi Olan Bir Dost Arıyorum.. Fazla Kafa Yormam Belki İlk Gün 1 Saat KAdar Yardım Etmesi Gerekebilir.. Sonrada Arada Basit Veya Acil Şeyler İçin Anında Yardım Edebilmesi İçim Msn'den İletişime Geçerim.

Bunun Karşılığında Size Sitenizde Kullanabileceğiz Avatar, Banner, İmza Yapabilir.. Hatta Ötesine Geçersek Bir veya Birkaç Sayfalık Kişisel Site Yapabilirim.. Benim İçin Çok Büyük Birşey Değil Sadece İşlerimin Yoğululuğuna Göre Biraz Zaman Alır..

Günde Yaklaşık 18-20 Saat Kadar Online PC Başında Oluyorum..

Bilgisayar ve Web Konusunda Yıllarcalık Bir Deneyimim Var, Bilgime Güvenirim.
    Gerçekten Bana Allah Rızası İçin Yardım Ederseniz, Bende Size Elimden Gelen Yardımı Yapar, Fazlasıyla Karşılığını Ödemeye Çalışırım.

*** Adresinden Mail İle İletişime Geçerseniz Sevinirim..
    Herşey İçin Şimdiden Allah Razı Olsun..
    Selametle.. // WebMert

Yönetici notu: Hoşgeldiniz fakat lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularımızı okuyun, çöpe atılan konuları inceleyin; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun, mesajlarınızı tamamı kalın yazmayın. Konuya cevaplar gelmiş, çöpe atmayacaktım; fakat forum kurallarını birçok yönden ihlal etmişsiniz. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. öncelikle kolay gelsin :) buradan başlayın gerisi gelir :d

1 yıl önce #
  3. yardım etmek/ yardım almak istiyorsan bir başka konuda sorunu dile getirir istediğini sorabilirsin... dahası çokca arama butonu'nu kullanırsan hiç bir sorunun kalmayacakdır.. Msn'e de gerek kalmaz.. zaten yasak :)

1 yıl önce #
  4. eylul ne yasak? Buraya üye olan herhangi birinin msn'den başka birisine yardım etmesimi? (=

1 yıl önce #
  5. eylül siten çok güzelmiş tam benim yapacağım şey işte, hatta ondanmıdır bu sinir bana ne =)

1 yıl önce #
  6. moralimin olmadığı doğru hocam eylül değil eylüktoprak.. :)

ara sıra agresif oluyorum.. kalbini kırdığım insanlar varsa burdan hepsinden özür dilerim.. yapmak istediğim bu değil.. ben herkese yardımcı olmak isterim.. zaten bu işe böyle gönül vermemden anlaşılıyor olması gerekli..

evet güzel oldu bencede sitem.. :)

Msn'den yardım etmek tabi yasak olmaaz ama burda msn adresi'ni vermek yasak.. ve zaten şöyle kötü bir şey var.. bu site çokça klonlanıyor arama motorlarınca.. mailiniz spamcilerde olma ihtimali çok yüksek şuan..

Başka yazılarda sorularını bekliyoruz.. ama önce ara forumda herşey çokca mevcut.

1 yıl önce #
  7. Tamam eylultoprak Yapmak İstediğimi Çok Kısaca Blirteyimmi? Yapmak İstediğim Gerçekten Tam Olarak Sizin Sitenizin Aynısı =)

WP'yi Kurdum Sabahtan Temalar Bulup Tema yüklüyorum Deniyorum, Plug-in'leri Kurcalıyorum. Ayrıca Birisi Var O Kendini İyi Biliyor İlgi Ve Alakasından Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum..

Ne Gibi Yardım Edebilirsiniz?
    Gerçekten Bilgisiz Olduğum İçin He Türlü Bilgi Ve Öneriye Açığım..

1 yıl önce #
  8. Aslında tecrübelerinize göre tema düzenlemede fazla zorluk çekmemeniz gerek bence şaşırdım :) sanırım hayal gücünüz yetmiyor :) yada bolluktan :d seçim yapamıyorsunuz

1 yıl önce #
  9. gevv; Tecrüblerime göre derken, Söyledim ya ben grafikerim koddan anlamam ve gerçekten doğal olarak nefret ederim.. Şimdi size lisedede Bilgisayar-Yazılım Okudum desem iyice şaşar ee naıl oluyor diyceksiniz =) Ama öyle işte gafikerler kodlamadan nefret eder her zaman :(

Siteyide vereyim bari, Çalışmayı yapacağım site " www.SeniSeviom.Org " Aslında buraya daha bir gün öncesine kadar Güzel bir grafik yapıp anasayfa yazısınıda yazıp çalışmaya başlamıştım..

Ama kodlama bilgim olmadığı için her sayfayı html yapıp tek tek oluşturup linkleriyle birlikte, ftpye atıp anca öyle yayında tutacaktım.. Ama Wp'yi Görüp Onu Geliştirmeye Karar Verdim. Çünkü Bu Sayede Hiç Zorlanmıyacaktım Ve Sitede Üye Olunma vs. Gibi Daha Birçok Etkili Özellikte Bulunucaktı.. Bu domain 1 yıldan beri aktif kendi eşim dostum ailem çevrem sürekli ziyaret ederler, çalışmalarımın güzel olduğunu söylüyorlar =)

Gerçekten duygusal bir insanımdır ve grafik denildiği zaman akan sular durur benim için, Her anımı bir grafikle ortaya dökebilirim..
    İşim bittikten sonrada çalışmama baktığım anda " İşte Bunu Seviyorum!.. " Diyorum içinden.. =)

Hala bir yardım eli bekliyorum =))) Gerçekten yardıma ihtiyacım var ve çok istiyorum, daha ne diyeyimki.. ='(

1 yıl önce #
  10. tamam öncelikle bir tema bulun size az çok uyan bol grafikli bişiler :) temaya göre başlarız

ekleme: :)biran kendimi uzman gibin hissetim :d

1 yıl önce #
  11. eğer şuanki temayı wordpress uygulaya bilirsen.. :) süper olur..

ki php ve yüksek css gerekir.. ama bunun yanında daha demin canarkadas eylultoprak için hazırladığım bir liste vardı onu size aktarayım dedi.. ordan yada canarkadas vermis oldugu tema adreslerinden bir tane bakabilirsin.. canarkadasın siteside tam bir tema arşividir.

tema işi bittikden sonra eklentilere bakmanı tavsiye ederim.. benim site tanıtımında kurduğum eklentiler var.. 230 wordpress eklentisinden o eklentilerin ne işe yaradığını ve ihtiyacın olup olmadığını belirle..

benim site gibi bir şey yapmayı düşünüyorsan bence iki sütünlü tema olmalı.. sağ yan sütün 250px olması uygun ortası olabildiğince geniş olmalı.. bunun yanında sana bir tavsiyemde resim efekti veren pluginler kullanmanı çokça tavsiye ederim.. 230 wordpress eklentisi hakkındaki yazıda mevcut hepsi.. resimleride kendi sitene atmanı öneriyorum.. bunun için geniş bir trafik veren host seçmen lazım.. ben dreamhost'u öneririm bu iş için bende 3'üncü ayda oraya geçmeyi düşünüyorum.. eğer geniş trafik veren bir host'un yoksa.. bir httacces kodu var forumda bulup çıkartırım onu.. o kod sayesinde başka sitelerde resimlerin gösterilmesini engelleye bilirsin buda trafiğini arttırmaz..

kısaca temayı seç üstünde konuşalım.. sonra hayal gücünü kullan.. forumda düşünceni ara.. bulamadıysan isteğini belirt.. hep beraber bakalım..

ama şimdi tema

artı olarak canarkadas'ın wordpress dökümanına bir bak derim.. sitesinde mevcut..

kodlamaya gelince notepat++ bul ve indir.. biraz temayı yada eklentiyi düzenlemek için php bilmen gerek..

umarım anlatabildim.. sen çalış biz destek olacağız lafın özü..

http://worldarchivetr.com/wp/yeni-baslayanlar-icin-wordpress/

1 yıl önce #
  12. bu arada aklıma gerlmişken milonun temaları size çok uygun bence genelde grafik ağırlıklı garip temalar var :)

1 yıl önce #
  13. canarkadaş bana mail ilede ulaştı Allah razı olsun.. yukarıdada tşk. ettiğim kişi o idi.
    Canarkadaşın dökümanını tamamen okudum nerdeyse bilg. mevcut zaten wp'yi kurmayı tema ekleme plug'inleri çalıştırmayı vs. oradan okuyarak yaptım..

eylultoprak bu temaya vp uygulayabilirsen sürer olur demişsin=) Sence ben sıfır kodlama bilgisi olan birisi olarak bunu nasıl yapabilirim =)

Site yaparken ben grafiğin tamamını yaparım siteyi keser, coder'a debeleşmesi için teslim ederim genelde =P..

gevv verdiğin sitedeki temaları incelemeye başlıyorum şuan önerin için tşk. ederim.

Ayrıca Server Arkadaşımın Serverı =) Almanyada barınıyor ve gayet iyi bir server.. Hem Windows Hemde Linux asp,asp.net,php,mysql gibi birçok özelliği destekliyor. Yani alan konusunda problemim olmaz en fazla serverı'ı kapatırım komple :P eyleltoprak dahil olmak üzere eğer server değiştirmek isteyenler var ise yardmcı olabilirim. Bunu para kazanmak olarak düşünmeyin isz bana burda bu kadar yardımcı oluyorsanız bende size fiyatlarda yardım ederim =)
    eyleltoprak istediin özelliklere göre fiyat araştırmanı yap bana ulaş şu fiyata buldum de ben arkadaşımla görüşürüp aynı özelliklerde host-reseller için en düşüm miktarda bir fiyata indirmeye çalışırım.

Selametle..

1 yıl önce #
  14. heytbecom eğer müsait olursa bu işi yapar.. ücrete bir mukabil olur herhalde :) yada başka bir kodlayıcı bulabilirsin.. olursa iyi olur hem kendine has bir şeyler her zaman iyidir.. illa sen yap demedim.. bu işi yapanlarda var..

1 yıl önce #
  15. Şuanda Siteyi Yapmaya Başladım Gelişme Aşamasında Allahın İzni ve Canarkadaş Abinin ardımları sayesinde, benimde gece gündüz çalışmalarım ile yakın zamanda sunum olarak güzel birşeyler çıkartacağımı umuyorum..

Takıldığım yerde size danışacağım herkezden allah razı olsun ..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.