WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

Wp capabilities.php on line 31 hatası

(9 posts)
  • 9 ay önce sadekahve tarafından başlatıldı
  • drony tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. sadekahve
    Üye

yeni kurulum yaptım arkadaşalr bu şekılde hata alıyorum.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /.../../.../html/wp-includes/capabilities.php on line 31

saygılarlaa..

Tarih: 9 ay #
  2. Arayın zaman kaybetmeyin :).

3. sadekahve
    Üye

arama yaptım ve tüm konuları gözden geçirdim ben mu dabu hatayı alıyorum ve yeni kurulum taşıma falan yapmıyorum arkadaşlar.

4. Düzenlendi: maalesef burada kod satırı ekleyemiyoruz.

İlgili satırlar bunlar. Role, sanırım wp'de kullanıcı yetki seviyelerini temsil ediyordu. Bu nedenle kullanıcı seviyelerine bir göz at istersen. Yetki seviyelerinde Türkçe karakterden kaynaklanan hatada olabilir.

5. @drony
    <kode> </kode>
    arasına bir kerede yazarsan oluyor (k ler c olacak).

6. Sağol can arkadaş

$this->role_objects = array();
    $this->role_names = array();
    foreach ($this->roles as $role => $data) {
    $this->role_objects[$role] = new WP_Role($role, $this->roles[$role]['capabilities']);
    $this->role_names[$role] = $this->roles[$role]['name'];
    }

Bu satırlar sorunun dış değişkenden kaynaklandığını gösteriyor yani kullanıcı tanımlı değişkenler. Zaten bir yapıda bozukluğa neden olacak birşey varsa oda dış etkidir. Wp ile yeni uğraştığım için içini dışını tam bilmiyorum. fakat sorunun bundan kaynaklandığı gözükmekte

7. Sende sağol hoşgeldin, umarım seni aramızda daha çok (her an:) görebiliriz.

8. sadekahve
    Üye

roles eklentisi yuklu değil arkadaşlar bu sorunun çözumu yokmu?

9. Merhaba,
    Sizdeki hangi sürüm bilmiyorum. ama sanırım türkçe sürümünü kullanıyorsun buradan indirdiğin. Büyük ihtimal database'den kullanıcı isim veya kullanıcı seviyeleri okunamıyor. Bu nedenle bana db charset, collation ve mysql sürümünü verirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.