WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Blog Tanıtımı

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce apprentice tarafından başlatıldı
  • elrunks tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. apprentice
    Üye

merhaba arkadaşlar
    biraz blogger kullandıktan sonra tekrar wordpress e geçtim görüşlerinizi bekliyorum.

Yönetici notu: Aynı konuyu birden fazla açmayın. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Güzel olmus böyle birey bende yapmaya düsüniyorum

1 yıl önce #
  3. sidebar ın yarısı gözükmmüyor.kötü duruyor acıkcası

1 yıl önce #
  4. apprentice
    Üye

ck : teşekkürler
    teknoloji1 : sidebar arkaplanın beyaz olmasınımı kastediyorsun tema orjinali öyleydi onu değiştirmedim.

1 yıl önce #
  5. bence tema baştan değiştirilmeli..

gerçi bu zevk meselesi olduğu için bence sitenize girip çıkanlara bir anket şeklinde sorulmalı..

Birde memory kart kurtarma yazılımı var mı :)

gerçi 2 dk önce buldum tavsiyen varsa alabilirim..

1 yıl önce #
  6. apprentice
    Üye

temanın adı insense orjinali biraz fazla renkli geldi sadeleştirdim belkide fazla sade oldu ilerde değiştirebilirim yada eklemeler yaparım

memory kartlarla ilgili hiç bilgim yok malesef :)

1 yıl önce #
  7. Bence Klassik oldu ve gayet iyi göze iyi geliyor yani karisik degil ama biraz renkli olabilir tabi de ama cok Renkli olmasi fazla da güzel olmaz "BENCE"

1 yıl önce #
  8. daha düzenlemelere ihtiyac var. sana iyi calismalar ama ben tema konusunda cok sadelikten yana degilim. daha kullanıslı temalar uygun olabilir. tabii bu zevk ve tercih meselesi ;)

Hakkında

Bu bir WordPress sayfası örneğidir, bunu kendiniz ya da siteniz hakkında bilgiler girerek ziyaretçilerinizin sizi tanımasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar sayfa ya da alt sayfa oluşturabilir ve tüm içeriği WordPress’in içinden yönetebilirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.