merhaba arkadaşlar
biraz blogger kullandıktan sonra tekrar wordpress e geçtim görüşlerinizi bekliyorum.
merhaba arkadaşlar
biraz blogger kullandıktan sonra tekrar wordpress e geçtim görüşlerinizi bekliyorum.
Güzel olmus böyle birey bende yapmaya düsüniyorum
sidebar ın yarısı gözükmmüyor.kötü duruyor acıkcası
ck : teşekkürler
teknoloji1 : sidebar arkaplanın beyaz olmasınımı kastediyorsun tema orjinali öyleydi onu değiştirmedim.
bence tema baştan değiştirilmeli..
gerçi bu zevk meselesi olduğu için bence sitenize girip çıkanlara bir anket şeklinde sorulmalı..
Birde memory kart kurtarma yazılımı var mı :)
gerçi 2 dk önce buldum tavsiyen varsa alabilirim..
temanın adı insense orjinali biraz fazla renkli geldi sadeleştirdim belkide fazla sade oldu ilerde değiştirebilirim yada eklemeler yaparım
memory kartlarla ilgili hiç bilgim yok malesef :)
Bence Klassik oldu ve gayet iyi göze iyi geliyor yani karisik degil ama biraz renkli olabilir tabi de ama cok Renkli olmasi fazla da güzel olmaz "BENCE"
daha düzenlemelere ihtiyac var. sana iyi calismalar ama ben tema konusunda cok sadelikten yana degilim. daha kullanıslı temalar uygun olabilir. tabii bu zevk ve tercih meselesi ;)
Hakkında
Bu bir WordPress sayfası örneğidir, bunu kendiniz ya da siteniz hakkında bilgiler girerek ziyaretçilerinizin sizi tanımasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar sayfa ya da alt sayfa oluşturabilir ve tüm içeriği WordPress’in içinden yönetebilirsiniz.
Bu konu yeni mesajlara kapalı.