arkadaşlar selamlar...
Ie 6 da bazı sayfalar sol tarafa yaslanmış bir şekilde çıkıyor, ama bu bazı sayfalarda gerçekleşiyor. FF da böle bi sorun yok bütün sayfalar olması gerektiği gibi gözüküyor. Hatta Ie6 üst menüde olması gereken yerde değil biraz daha alt tarafa kaymış....
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Ie 6 da sayfa görünümünde sorun
(8 posts)-
Tarih: 7 ay #
-
kodları görmek lazım.. site adı falan yok mu?
Tarih: 7 ay # -
site şu an yok ama kodlarda da bi değişiklik yok, ama şu dikkati mi çekti bozulma olmayan görünüşler ana sayfa o kadar... diğerlerinde dediğim gibi kayma yaşanıyo sol tarafa hatta menude biraz sol alta kaymış vaziyette çıkıyor...
bide temp sildiğim zaman felan hata devam etmekte, anlamadığım olay hani farklı css tasarımlarını kullansa sayfalar için gam yemeyecek sonuç olarak bende bir css stili yazmadım tek css dosyasını kullanıyo sayfalar... :) enteresan
hangi temayı kullanıyorsunuz? başka temalarda da aynı sorun yaşanıyormu? ekran görüntüsünü görebilirmiyiz?
arkdaşlar sorun şu şekilde çözüldü... Şimdi template yardımıyla sayfa oluşturuyoruz ya
---------------------
<?php /*
Template Name: about
*/
?>
---------------------
başına da sayfanın şeklinde bir eeitket konuyo ya sayfayı oluşturduktan sonra bunları silersek en üstünde sayfanın<?php get_header(); ?>
fonkiyonu kalacak şekilde ayarlarsanız olay Ie6 da çözülüyo haberiniz olsun,
eger siz title koyduysanız onuda kaldırın oda bozuyo temayı...ilgilenen arkadaşlara teşekkür...
Arkadaşım bu sorun bendede var biraz daha detaylı anlatabilirmisin tam olarak sorunu çözemedim.
Tarih: 5 ay # -
biraz detaylı anlatırsan çok sevinirim aynı sorun benim kullandığım
Serious Ric adlı temadada var sadece ie6 da yan menü aşağıda gözüküyor onun dışında firefox ve ie 7 de düzgün gözüküyor
http://www.winning11.us/?preview_theme=seriousrictemanın demo linki bu eğer ie 6 kullanıyorsanız bir bakın derim aşağıda olduğunu göreceksin yan menünün
bu soruna bir çözüm getirirseniz çok iyi olur gerçekten
Tarih: 5 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmüş