WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Konu sayısı hakkında sorular ve bi kaç soru

(2 mesaj(lar))
  • 11 ay önce sixfeetunder tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Aslında sorun şu Anasayfada 2 tane yazı göstermek istiyorum fakat yazı sayısını 2 ye indirince bu sefer kategorileri tıklayınca da 2 yazı çıkıyor benim istediğim anasayfada 2 yazı olsun kategoriler yada belli bir tarihi tıklayınca o tarihteki tüm yazılar çıksın..

2.ci sorun yada soru benzer. tüm yazılarım gibi bir şey yapılabilir mi mesela bir sayfada tüm yazılarımın listesi olacak kullanıcı yada user işte herneyse ordan daha önce okuduğu ama bulamadığı yazıyı bulabilsin diye

varmı yapabileceğim birşey yani ne yapıpo da bunlkarı yapabilirim aceba :)

Tarih: 11 ay #
  2. kategoriler yada belli bir tarihi tıklayınca o tarihteki tüm yazılar çıksın..

Bazı temalarda zaten böyle, temanızın arşiv dosyası düzenlenerek yapılabilir ama ben bilmiyorum, sizin ise temanızda tüm konu içeriği ile beraber veriyor, gereken sayfalarda içeriği kaldırmak için, şuraya bir bakın,

yazılarımın listesi

liste yapmak için buradaki 225 no'lu a-zindex ve 225 no'lu Postsbycategory eklentisi ile listeleme yapabilirsiniz, ayrıca aynı yerdeki 215,216,217 no'lu eklentilerle de arşiv olarak bu tür sayfalar oluşturabilirsiniz.

Tarih: 11 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.