WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Dongastesi.COM

(5 posts)
  • 9 ay önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. - Dongastesi.com ismi biraz absürt kaçsada mizah sitesi olarak tasarladık. İçeriğinde mizahtan başka bir şey aramaya gerek yok. Yaklaşık 4 ay önce temasını hazırlamıştım sitenin herşeyi kağıt üzerinde hazırdı ama bir türlü Hosting alamadık - benimde hosttan atılmam - hazırladığım sitelerde buda hosttan atılır mı diye korku olduğu için gecikti.
    - Sizlerden isteğim temasını irdelemek. içerik mizah olunca ne gibi öğeler eklenebilir sisteme onları danışmak ve siteyi tanıtmak istedim. Sitenin ziyaretçi profili maksimum 50 kişi - içeriğindeki olaylar ve kişiler 50 kişi etrafında dönmekte - manşet bölümünde ise o an yazarımızın aklına ne gelirse onu yayınladığı bir bölüm.

Gaste: Süreli Haftalık Yayın. (12 yıl önce tek sayfa olarak başlayan yayın artık internet ortamında)
    Proje Süresi: 1 Yıl - 1 yıl sonra başka bir projeye doğru isim değiştirecek.
    Gaste Yayın Türü: İnternet - PDF - SWF
    Adres: http://www.dongastesi.com

NOT: Natrodan hosting aldık ama Natroda paneli kuş kadar yapmış. (Plesk) Acaba sitenin tam yedeğini nasıl indiriyoruz? cpanelde 2 tık hemen oluyordu. Natro kullanan arkadaşlardan bunu bana öğretmelerini rica ediyorum...

Tarih: 9 ay #
  2. ilk bakışda resimlere efekt.. aynı sayfada sayfa içinde..

3. ne tür efekt. CSS ile çerçeve mi yoksa lightbox gibi eklentilerden mi bahsediyorsun?

4. ikinci dediğin.

5. Don Gastesi v2 temasıyla karşımızda. Arkadaşım doğum günü olması nedeniyle kısa sürede hazırladım ve öylece kaldı. İE'da küçük ama önemsiz CSS düzensizlikleri var ama yinede bozulma yaratmıyor.

Mavi ağırlıklı yaratmamın nedeni arkadaşımının isteği üzerine idi. 2 sütunlu tema olarak tasarladım ve eski temadan sadece üst bölümü olduğu gibi aldım... güle güle kullansın...

Don Gastesi kaldığı yerden devam ediyor...

Eski temayı beğenenler ve wp 2.2.3 kullananlar var ise benimle irtibata geçsinler. Temayı göndereyim.

Temayı nasıl buldunuz....

Tarih: 6 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.