WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] Cep to Emrahca

(8 posts)
  • 9 ay önce Wander tarafından başlatıldı
  • nahnu tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

1. Aslında çok düşündüm Wordpress ile neler yapılabilir diye. Ve cep telefonları ile ilgili bir blog yapmayı kafama koydum. Bir pazar günüydü. Öğlen civarlarında başladım. Saat 00:00 da bitirdim Cep to Emrahca'yı. Birde isterseniz kendi bloğumda yazdığım yazıyı okuyun.
    Blog adresim: www.emrahca.com

Cep to Emrahca sizce nasıl olmuş. İstedim ki birde değerli Wordpress-tr kullanıcıları görsün Cep to Emrahca'yı.

Tarih: 9 ay #
  2. Tasarım pek emrahca gibi olmamış. Mezzo kokuyor.

3. Daha fazla içerik bekledim açıkcası. Yanlış anlama ama bence içeriği artırmalısın bence...Çünkü cep konusu hayli detaylı ve dallı bir konu iken blogunda bu çok sınırlı kalmış gibime geldi :(

4. Elbette arkadaşım daha 2 gün oldu Cep to Emrahca hizmete gireli. Kendi çabalarımla elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

5. Görünüm olarak, en alttaki pagerank simgelerinin dışta olması ve en üstteki boşluk haricinde güzel, genel anlamda ise; Konularınızda, kategorilerinizde, etiketlerinizde, hep Wordpress'i konu etmişsiniz, sizin de sitenizde yazdığınız gibi Wordpress’de herşey yapmak mümkün, bu imkanın devam edebilmesi için onore edilmesi, desteklenmesi, bir nevi kutsanması gerekmez mi? sizin övgü ile bahsettiğiniz Wordpress sistemini en azından link vererek destekelemeniz lazım.

Kaldı ki, şu an hatırlayamadığım bir yerde okumuştum, Wordpress logolarını kaldırmak yasak diye biliyorum, aynı husus sitenizin tanıtımı için konu açabildiğiniz Wordpress Türkiye için de geçerli, bağalantılarınız da WPTR de olsa daha hoş olurdu, ayrıca umarım mp3 ile ilgili linkler sadece cep telefonu için minik parçaların indirilebildiği adresleri kapsıyordur.

Bir daha baktım tema yazarının linkini de kaldırmışsınız tam süper olmuş, siz bilirsiniz...

6. emrahca.com un footerdan sonra asagıya dogru giden uzun bir yol var neden ! :) :) :) hoş durmuyor

7. Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Beni bazı konularda aydınlattınız. Gereken kısımları düzelticem.
    Bu arada teknoloji1 sanırım toplistlerin bölümünü diyosun. Haklısınız bu şekil açısından çok çirkin. Daha öncede canarkadas yorumunda belirtmişti o toplistlerin dışarda olduğunu. Onlarıda en kısa zamanda düzelticem.
    Sağolun arkadaşlar.

8. canarkadaşın dediği link verme şeysi, sistem gereksinimleri ve tavsiyeler başlığında WP-TR paketinin içindeki read me de yazıyor.

canarkadaşın sitesinden okuyun mesela, http://worldarchivetr.com/wp/readme.html :)

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.