WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Yorumlarda İp ve Mail Adresinin görünmesi

(9 mesaj(lar))
  • 11 ay önce burakadam tarafından başlatıldı
  • burakadam tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. burakadam
    Üye

merhaba, şoyle bir sorum olacak; şimdi kontrol panelinde her uye yorumları görebiliyor bu güzel de ip ve mail adresi de herkes tarafından gorulebiliyor. bunun onune nasıl gecebilirim bir fikri olan varsa, şimdiden teşekkur ederim.

11 ay önce #
  2. forumda var hocam.. ip gizle desen çıkar.

11 ay önce #
  3. burakadam
    Üye

teşekkurler

11 ay önce #
  4. burakadam
    Üye

hocam çıkmadı yalnız

11 ay önce #
  5. yanılmışım çıkmıyormuş :) burdan yak.. ohh derin çekme öksürük yapar olmadı burdan

sonradan not bu pek kıyak olacak :) asıl bunu demiştim daha önce vermiştim bunu ama alakasız kelimeler ile olmuş..

11 ay önce #
  6. burakadam
    Üye

bunlar da olmadı, bari mail adreslerini saklayabilsem:)

11 ay önce #
  7. seviye 10'sa olmaz düşük seviyelere bakman lazım..

Artı mesela geçen ben user.php mailleri değiştirilmemesi için bir kod parçası koydum.. Bildiğimden değil tesadüfen.. Eğer istersen edit-comment.php biraz uğraş dikkat ettiysen isimden sonra mail adresi geliyor.. Eğer doğru kodu bulursan silebilirsin kötü bir şey ama sende göremezsin :)

11 ay önce #
  8. burakadam
    Üye

gerçekten çok sağ ol ama comment.php de bir suru aynı kelime var hani ctrl f mail yazayım dedim on tane mail geldi, düz kilitlendim.

Yönetici notu: Destek sorusu soruyorsanız lütfen konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin. Konu çözülmemiş olarak işaretlendi. [Hasan]

11 ay önce #
  9. burakadam
    Üye

bir anlam veremiyorum fakat yazdığım yazı hemen siliniyor, konuyla ilgili birinin bir şeyler bulup bulamadığını sormak istiyorum.

Yönetici notu: Gereksiz mesaj göndermeyin, fikri olan belirtir zaten; konunuzu çözülmemiş olarak işaretlemeniz gerekiyor. Forum kurallarımızı okuyun. [Hasan]

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.