WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Forumdaki etiketlerin kullanımı hakkında öneri

(11 posts)
  • 9 ay önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır soru yada cevap yazarken etiket sistemini kullanmıyoruz.. Özellikle soru sorulduğu zaman bunu ihmal etmesek hiç fena olmayacak sanırım..

Herkese hayırlı geceler...

Herkese benden çay :)
    Açık çay yok herkes demli içecek :)

Tarih: 9 ay #
  2. Evet, aslında etiketler etkin bir şekilde kullanılırsa forumda sorunlara üretilen eski çözümleri bulmak çok daha kolaylaşır.

Aslında üye olan herkes ilk iş olarak forum ana sayfamızdaki forum kuralları ve forum kullanımı konularını okusa çok iyi olur. Tabii, etiketlerin kullanımını bildiği halde eklemeyi unutanlar da oluyor.

3. Benim bir fikrim var !

Bence giden maili modifiye edip. Bunu daha giriş yapmadan belirtmek lazım. En iyisi ve en garantisi bu.

4. Evet, bu mantıklı. :) Blog'dan da üye olanlar var ama. Aslında blogdan üye olmak isteyenler direk foruma yönlendirilebilir.

5. Eee yapalım o zaman değil mi.. İnanmayız resimli kanıt isteriz.. :)

6. ben etiketsiz yazıları mümkün olduğunca etiketliyorum. sanırım tasarım değiştirirken etiketleri ve arama kutusunu kocaman olarak en tepeye koymamız gerekecek :)

7. Sayın wordpress-tr.com ekibine;

Arama sonuçları doğru kelimeler ile aramama rağmen eksik yada alakasız konular çıkmakda. Zaten etkili bir arama seçeneğimiz yok.

En azından benim için insanlara artık forumda arama yapın demenin bir manası kalmamıştır. Wordpress-tr.com/forum bence tehlike sinyalleri çalıyor.

Hasan abi geçenlerde bazı değişiklikler için görüş alan konu açmıştı.. Bir değişikliğe gitmenin sanırım vakti geldi ve malesef geçiyor bile..

Konuyu çözülmemiş olarak işaretliyorum :)

Saygılar.

Tarih: 8 ay #
  8. bbPress'te bazı hatalar var maalesef, fakat yardımcı olabilmemiz için yaptığınız ve doğru sonuç alamadığınız aramalardan birkaç tanesini bize göndermenizi rica ediyorum.

9. Doğru bir konuya parmak basmışsınız sayın eylultoprak, tebrikler.

Bu arada ben bir türlü arama fonksiyonu ile barışamıyorum yahu :), ciddi sıkıntıları var gibime geliyor...

Bir daha ki hatayı bildirmeye çalışıcam...

10. Konu açmak için etiket eklemek gerekli tutulsa en azından unutan arkadaşların unutmasının önüne geçilmiş olur. Teknik olarak mümkün gibi duruyor ama böyle bir uygulama uygun görülür mü bilmiyorum.

Tarih: 7 ay #
  11. http://www.wordpress-tr.com/forum/search.php?q=tek+user+tablosu

Tek user tablosu 'nu arıyorum.

http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3077?replies=9 Bulmak istediğim konu bu.

wp 2.3 ve iki farklı blog'a tek user tablosu kullanımı

Başlığı bu ama sonuçlarda çıkmıyor.

Tarih: 7 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.