WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WP-ContactForm Mailleri alamıyorum.

(18 mesaj(lar))
  • 11 ay önce askturka tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Forumda ve diğer WordPress yardım sitelerinde cevabını bulamadım..

WordPress Son Sürüm (2.2.3) WP-ContactForm türkçe Sürüm: 1.4.3 Kullanmaktayım.

Kurulumu Açıklamasında ki gibi gercekleştirdim.

iletişim form'unu İstediğim sayfa ve katagori yazılarına <!--contact form--> komudunu eklerek form'un gözükmesini sağladım.

Contact Form (İletişim Formu) Tercihleri E-posta Adresimide belirledim.

Form gönder ve iletildi mesajını almaktayım. Fakat mailler bana gelmiyor. Yalnımıyorsam ilk yuklediğimde mailler gelmişti fakat su anda mailler gelmiyor . Hostan mı Kaynaklanmakta veya yapmam gereken ayarlar var mı?. yardımlarınızı bekliyorum örnek adres olarak http://www.askturka.com/iletisim/

11 ay önce #
  2. Wordpress 2.2.3'e güncellemeyi yeni mi yaptınız, eklenti 2.2.3 ile çalışmıyor olabilir, buradaki 176 no'lu PXS Mail Form eklentisi ile de {mailform} kodunu kullanarak iletişim formu oluşturabilirsiniz, kullandığınızla aşağı yukarı aynı ve kurulumuda basittir, bir de bunu deneyin, daha gelişmiş iletişim eklentileri aynı sayfada mevcut.

11 ay önce #
  3. Kısa Sürede cevabınız içib Tşk'ler ..

Hemen Deniyorum ..

11 ay önce #
  4. Malesef Olmadı (: Eklentiyi aktif etmeme ragmen {mailform} komudu işlemiyor ve kurdugum eklentinin kontrol panelinde seceneği de çıkmadı. bir çok seyi denememe rahmen olmadı..

Diğer eklentilerin denemedim Açıkcası Türkçe iletişim formu tercihim. benim kullandığım WP-ContactForm türkçe Sürüm: 1.4.3 hatası düzeltilemez mi? Arkadaşlar

11 ay önce #
  5. Dün gece 2.2.3 de denedim çalıştı mail de attım, ama daha sonra mail göndermemiş şu an görüştüğüm site sahibi de kaldırmış, siz yazı editörünüz de kod sekmesine geçip {mailform} kodunu öyle yazıyorsunuz değil mi?, bir de benim kullandığım Wp-Contact eklentisini denemek isterseniz buraya attım, olur ya sizdeki eklenti çalışmaz da bu çalışır, çünkü 2.2.3 olan bu siteye kurdum sayfa filan oluştu ama maili atıyormu deneyemedim çünkü mail adminine gider, şu anda ona ulaşamıyorum.

:(

Deneyeyim yarın sorarım dedim:

ImageShack

(Siz yinede deneyin bu server kaynaklı olabilir.)

PXS eklentisinin Türkçe olmaması sorun değil zaten dört beş kelime Türkçeleştirilecek, siz çalıştırabilirseniz ben Türkçe yaparım.

11 ay önce #
  6. Eklentinin Türkçe sürümü 2.2.3'te sorunlu, eklentiler sayfamızda düzenleme yapıyorum. Bu eklentinin son sürümünü şu adresten indirebilirsiniz. Eski sürümdeki dil dosyasının çalışması gerekir.

Fakat daha gelişmiş bir iletişim formu eklentisi arıyorsanız Cforms'u tavsiye ederim.

11 ay önce #
  7. kayıt olunduğu zaman karşı tarafa parola maili gidiyor mu?

11 ay önce #
  8. Merhabalar Öncelikle canarkadas dediklerini yaptım fakat malesef sonuc alamadım :( (türkçe Derken kurulum açıklaması veya paneldeki seceneklerin türkçe olmasın tercih sebebim demek istemiştim )

Hasan beyinde dediği gibi sürümden kaynaklanıyor bencede . Cforms'u yukledim . su anda ayarlarını ayarladım yani kendimce türkçeye cevidirdim.. SMTP Server Settings Ayarları var acaba oraya birseylermi yazmam gerek .?.

eylultoprak hanım ewet üyelik aktivasyonu mail adresnine gelmekte. şimdi tekrar denedim mail gelmekte.

Başka Ne yapaBilirim Arkadaslar?

11 ay önce #
  9. eylultoprak bey diyecekdin herhalde :)

Neyse şimdi şöyle yapıyoruz..

SMTP Server Setting Ayarlarını Doldurun.

İster kendi sunucunuzun ister pop destekli başka server'in gmail hotmail.. vs vs vs...

11 ay önce #
  10. Özür dilerim.tanımadığım için bilemedim.

SMTP Server Settings

SMTP server address : mail.askturka.com
    Username :webmaster@askturka.com
    Password : mailin şifresini giriyotuz değilmi? sonra sında yapılması gereken işlem var mı? bunları yaptım fakat form kutucugu kayboldu..

başka önerebileceğini eklenti varmı yeni versiyonlar için.. kolay kurulumlu?

11 ay önce #
  11. @Aşkturka
    Burada ki dün gece Türkçeleştirdiğim eklentiyi deneyin, 5 dakika da kurarsınız, ben 2.2.2 ve 2.3 Wordpress kullandığım için sizin 2.2.3 te deneyemedim, hem bu sayede 2.2.3 çalışıp çalışmadığını da yazarsanız iyi olur.

11 ay önce #
  12. canarkadas

Güzel bir formail bulmuş ve hazırlamışsın. DD-Formmailer da Forum Gözüksede Mail Gönderimde hata Var. 2.2.2 için sanırım.

Ama Yeni bir eklenti buldum ve sizinle paylaşmak istedim.

WP-Contact-Form Fix Yükledim ilk denememde 2.2.3 te Sorunsuz Çalıştı Kurulumuda çok kolay wp-contact-form dosyasıyla atmak (2 tane).php dosyası bulunmakta.
    %%wpcontactform%% komudunu koymamız yeterli görünmesini istediğimiz yerde. tükçeleştirip eklentiler bolumunde yayınlarsanızda sevinirim.. Bana Yardım eden ve emeği gecen herkeze teşekkürler.

not : canarkadas arkadaşımıza ilgisinden dolayı ayrıca teşekkürler.

11 ay önce #
  13. WP-Contact-Form Fix Mesaj bilgirimi gönderirken fazla bilgi istemekte dilerseniz . hasan beyin dediği gibi wp-contact-form Yeni Sürümü de çalışmakta. Hasan beyin güncellemesi doğru.

11 ay önce #
  14. iletişim formu eklentisi wp-contact-form 2.3.2 sürümünde çalışmıyor yerine uyumlu kullanabileceğim eklentileri yazarsanız memnun olurum

7 ay önce #
  15. Teşekür ederim WP-ContactForm tekrar yükledim karekter hatası verdi siteden karekter düzenlemesi yapılmış yamalar vardı yükledim denem yaptım gayet çalıştı arada değişik konulardada yardım ederseniz memnun olurum.

7 ay önce #
  16. ContactForm'u 1 ay kadar önce kurdum sorunsuzda çalışıyo ama bazı sayfalarda şöyle bi hata vermeye başladı.

/* Begin Contact Form CSS */ .contactform { position: static; overflow: hidden; } .contactleft { width: 25%; text-align: right; clear: both; float: left; display: inline; padding: 4px; margin: 5px 0; } .contactright { width: 70%; text-align: left; float: right; display: inline; padding: 4px; margin: 5px 0; } .contacterror { border: 1px solid #ff0000; } .contactsubmit { } /* End Contact Form CSS */

Nasıl çözebilirim?

4 ay önce #
  17. Eklentinin günceli muhakkak çıkmıştır. Önce oraya bir bakın @Jojuk

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.