WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Bilgicik.Com

(3 posts)
  • 9 ay önce bilgicik tarafından başlatıldı
  • bilgicik tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Merhaba arkadaşlar.

Wordpress ile tanışalı henüz 1 ay bile olmadı. Daha önceden diğer php sistemlerle biraz uğraşmıştım. Yakın zaman içerisinde "Türkçe Yaşam" adlı bir günce açtım. Blogcu.com'da sık sık kesilmeler ve sorunlar olunca, yazıları "Bilgicik.Com"a taşıdım.

Yazıların tamamını aktardıktan sonra, günlükte adamakıllı :) yazmaya başlayacağım. Günlüğün görünümü, içeriği... hakkında görüş ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ağ sayfamın adresi: http://www.bilgicik.com
    Ayrıca bu da yazışmalık: ***

Esenlikle...

Yönetici notu: Blog analizi bölümümüzde yalnızca WordPress blogları paylaşabilirsiniz, diğer adresi kaldırıyorum. [Hasan]

Tarih: 9 ay #
  2. Bütün menüleri tek bir yerde toplamanızı öneririm.. Ayrıca 3 sütünlu değilde 2 sütünlu bir tema olsa daha iyi...

3. Belki ileride dediğiniz gibi tüm bölümleri bir yerde toplayabilirim. Fakat kullanımı ve görünümü böyle hoşuma gittiğinden şimdilik böyle kalsın istiyorum.

Önemli başlıkları ana sayfada gösterdiğim için üç sütunlu daha işime yarıyor. Yani daha fazla yer sağlıyor. Eğer aklıma yatan güzel bir tema bulursam onu kullanabilirim.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.