Ben bloguma üye olmayanların yazının sadeceözet kısmını görmesini istiyorum. More kısmıyla ayrılan diğer bölümün yanlızca üyelerin görmesini istiyorum...
bu konuda yardımcı olabilirsin sevinirim. forumda arattım ama bulamadım
Ben bloguma üye olmayanların yazının sadeceözet kısmını görmesini istiyorum. More kısmıyla ayrılan diğer bölümün yanlızca üyelerin görmesini istiyorum...
bu konuda yardımcı olabilirsin sevinirim. forumda arattım ama bulamadım
hidepost eklentisi.
saolun dediğiniz hide post eklentisini yükledim ve etkinleştirdim. fakat hala amacıma ulaşamadım sanırım bir kaç ayar eksik olmalı.. yada ben öyle sanıyorum. bu konuda bir bilginiz varmı acaba
tşk
benim de benzer bir sorum var. peki more dan önceki kısımı tıklandıktan sonra gizlememiz mümkün mü ? yani yazının bir bölümü sadece kategori dizerken ve anasayfada çıkıcak
Arkadaşlar;
hidepost'u kurdukdan sonra tercihlerden gizleme tag'ı ne olacaksa ayarlayın..
Sonra yazı yazarken kod kısmına gelin..
Gizleme tagını nasıl ayarladıysanız..
Örnek;
[sakla] içerik vs vs vs neyse [/sakla]
Moreden öncesi normal olur.. More koyarsınız.. sonrada bu şekilde kalanı gizlersiniz..
Sanırım anlaşıldı..
@SoulSmasher eklentiyi kurup dediğimi yapar mısın...
O eklenti dediğinin yanından bile geçmiyor.
Eklenti kurmana hiç gerek yok. vercegim 3 satır kodu single.phpnin en üst kısmına koy yeter... more kısmından sonraki içeriği otomatik olarak saklar..
----
<?php // Is there a user logged in?
get_currentuserinfo();
if (! $user_ID ) :
include './hata.php';
die();
endif;
?>
----
Wordpress ana dizininede kendi belirlediğin hata sayfasını(hata.php) koyabilirisin. :)
@Xenuan
Bu kodu deneme şansım oldu :)
ama moreden sonra göremedik bir şey :)
Çalışmadı mı eksik mi yaptık..
dediğiniz sayfamız bizde yok..
Ama hepsinde denedim
aslında more nin içinde olur mu?
Hımm şeyde post-template.php dosyasında..
Neyse uğraşamayacağım bugun :)
gel açıklağa kavuştur şu konuyu.
O kodu single.php nin en üstüne yazarsan, giriş yapmamamış kullanacı single.php ye yani yazdıgımız yazının sayfasanı girdiği zaman hata.php yi görmesi lazım. yukarıda yanlış yazmışım :)
Örn hata sayfası: http://www.biryazimvar.com/uyelistesi/
anladım hocam sağol.. temamıza göre değişiyor.. commnet.php sanırım bende bakmadım ama öyle düşünüyorum..
Aslında hangi koddan once konulmalı onu söylesen daha güzel olur.
@eylultoprak: login olmayanlardan gizler. ben üye olsunlar istemiyorum. sadece more kısmından öncesi entry açıldığında gözükmesin istiyorum o kadar..
yaparsın umarım.. düşünüyorum imkansız gibi ama sonuçda yapılabilir ama kim yapar bilmiyorum.
hidepost un fonksiyonları düzenlemeyle uğraşıyorum. wordpress.org a da yazacağım. bulursam burada da paylaşacağım.. teşekkürler...
Sitemdeki yazıları sadece üye olan kullanıcıların görmesini nasıl sağlayabilirim açıklama yapılırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
eylultoprak teşekkür önerdiğin hidepost harika oldu
canarkadas hidepost eklentisi ile oluyor fakat ayarlar kısmındaki seçeneklerden more sonrasını göremiyorsun yazının devamıda üye ol giriş linkleri oluyor lakin Yazı başlıklarına tıklandımı yazının içeriğine giriliyor.
2. olarak yazı editöründe more sonrasına [hidepost][/hidepost]arasına eklediğinde sorun olmuyor kısaca yeni eklenen yazı sorunsuz gizleniyor fakat sitede ekli olan diğerleri gizlenmiyor kısaca yeni eklenen dersler için bence eklenti kullanışlı diyebilirim
3. örnek verdiğin link içindeki kodları denedim fakathatalı sanıyorum etkili olmadı.
Kısaca destek olmanı rica ettiğim konu benim sitedeki dersleri eski veya yeni eklenenler dahil olmak kaydı ile ziyaretciye kapatmak istiyorum üye olunduğunda dersin iceriği görünsün istiyorum
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.