WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

İkinci WordPress Blogu açmak

(17 mesaj(lar))
  • 11 ay önce ck tarafından başlatıldı
  • ck tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Arkadaslar Wordpress´de yeniyim ve siteme ikinci Bir blog Acmak isderim denemeye calisdim ama olmadi cünki insalla basinca benim birinci Wordpressimi acdi nasil ikinci Wordpress Blogu acarim Arkadaslar ?

Yardiminiz icin Simdiden Tsk ederim... =)

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun. [Hasan]

11 ay önce #
  2. wp-config.php dosyasındaki wp_ ön ekini değiştirin. Yada wp-config.php dosyasına ikinci bir wordpress için ikinci bir db atayın.

11 ay önce #
  3. Arkadas bu Hata geliyor Yükledik den sonra Fatal error: Call to undefined function: wp() in /homepages/21/d207730198/htdocs/download blog/wp-blog-header.php on line 18

11 ay önce #
  4. ve bu hata geliyor Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'ABSPATH/wp-admin/admin-functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /homepages/21/d207730198/htdocs/download blog/wp-admin/upgrade-functions.php on line 5

11 ay önce #
  5. sorununu tam olarak anlamadım sitenin baska bir dizininemi kurmak istiyorsun yeni bir wp blogu.
    eğer öyleyse. wp-config.php db ni al yeni wp kuracagın dizine wp dosyalarını aktar . ve db bilgilerini yaz wp blogun kurulur.

11 ay önce #
  6. BEn sitemde ikinci bir Blog acmak isdiyorum acmak isdedigim Download linkleri koyacagim öbürsü zaten kurdum Haberler olarak kulaniyorum...

11 ay önce #
  7. tamam "ck" dedigim gibi yap mesela siteninadi.com/download dizinine wp kurulum dosyalarını at ana dizindeki wp-config.php den mysql bigillerini al yeni wp ni kur. aynı db ye kurmak istemiyorsan yeni bi mysql acarsın . daha iyi olur'

11 ay önce #
  8. mysql tek bitahne kurma hakim var wp-config.php benim mysql icin ayarladim www.cagdas-damal.com/download blog/wp-config.php bu bunun icin de config aciyorum bos geliyor bunu acdim mi yani indexi addim mi www.cagdas-damal.com/download blog Haberlerimin wp si aciliyor ??

11 ay önce #
  9. ck www.cagdas-damal.com/download dizinin içinde su an ne varsa sil ben sana en bastan anlatıyım kurarsın.
    dizindeki dosyaları sildikten sorna

http://www.wordpress-tr.com/dosyalar/paketler/son-surum.zip

son sürümü indir ve www.cagdas-damal.com/download bu dizinin içine at sonra. www.cagdas-damal.com/wp-config.php deki oncedek kurulum yaptıgım mysql bilgilerini al sonra yeni kurdugun bu dizindeki www.cagdas-damal.com/download kurulum sayfasından db bilgilerini gir.ana daha sonrada ana dizindeki kullandıgım temanı yeni kurduguun bloga ekle . bu kadar..

sonra wp kurulmus.... bunu daha once denediysen ve olmadıysa.acıkcası ben de anlamadım ozaman.. mutlaka bi yerlerde yanlıs yapıyorsundur..bi dene bakalım.. ( bu arada yeni kuracagın wp blogunun oncekı kurdugun wp blogunun tablo önekiyle aynı olmasın) yani anadizindeki wp nin tebalo ön ekiyle yeni kuracagın aynı olmasın) karısabilir ;)

11 ay önce #
  10. Tamam Arkadas hepsini anladim ben manuell mi ayarliyim conifg.php yi editör nen yoksa..

11 ay önce #
  11. yeni kuracagın dizini en bastan indir onceki kullandıgın dosyalrı kullanma config.pph ler karısıyordur ondan hata alıyorsun manuel ayarlaman gerek yok kurulumda otomatik sen giriyorsun bilgileri kurulum sayfalarında.

11 ay önce #
  12. Ok Download wp /download blog/ bu dosyada /wordpress/ dosya olarak ftp ye atdim yani ayri... dogru mu

11 ay önce #
  13. Arkadas tama saol oldu oldu yasasinnnnnnnnn... simdi bi sorum olacakdi Download´a göre bir Thema var mi acaba...

11 ay önce #
  14. önemli değil :)

download için 3 sütunlu temaları önenirim arkadasım . daha güzel olur

11 ay önce #
  15. hangisi...

11 ay önce #
  16. arkadaşım istersen biraz sitede tamları arastır .armut piş agzıma düş yok dünkü cok 3 sütunlu wp teması var biraz incele istersen sana gore sana uyan mutlaka bir tema bulursun ;)

11 ay önce #
  17. ahaha tamam kanka bakariz :D

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.