WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Pagenavi Eklentisinin Türkçesini Arıyorum

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce utkuts tarafından başlatıldı
  • mavinefes tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. S.a

Pagenavi eklentisinin türkçeleştirme işlemini yapamadım. Tüm dosyalara bakmama ve dünzenlemelerime rağmen ya eklenti bozuldu yada hiç bir işe yaramadı. Yani hala ingilizce. Acaba hangi dosyaları düzenlemem gerekiyor? Yada hazır türkçesi elinizde varsa paylaşırmısınız acaba

1 yıl önce #
  2. Paganavi eklentisinde açığın olduğu söyleniyor siz en iyisi pagebar'ı kullanınız...
    http://elektroelch.de/hacks/wp/pagebar/

1 yıl önce #
  3. Hatta bende yorum yazmışdım dmry'a fakat unutmuşum işte :) Yaşlandık tabi :D Uyarınız için teşekkürler

1 yıl önce #
  4. pagebar ile bu şekilde bir türlü gösteremedim nasıl oluyor anlatabilirmisiniz

1 yıl önce #
  5. Arkadaşlar herkese selamlar uzun bir zaman sonunda buradayım... Başıma gelenleri bi ara anlatırım sizlere. konuyu bölmeden bende bu eklentiyi kullanmak istiyorum ama "gevv"in dediği gibi bende resimdeki şekilde gösteremedim acaba bilen varmı kurulum tamam css tamam ama resimdeki gibi görünmüyor. Sadece görünen şekil page: 1 2 3 aynen böyle, bilgisi olan paylaşırmı acaba. mutlu kalın.

1 yıl önce #
  6. indirdiginiz dosya içindeki styl.css dosyasının içerigi temanın style.css dosyasına ekliyorsunuz sonrasında gerekirse eklediginiz kodlar ile renk şekil vs. degişikliklerini yapabiliyorsunuz

1 yıl önce #
  7. onun için pagebar eklentisi var arkadaşlar
    sizi buradan alalım

İndireceğiniz dosyadan “pagebar.php” dökümanını Wordpress’in eklenti klasörü içine ekleyin. Daha sonra temanızın css dosyası içine, eklentinin “pagebar.css” isimli dökümümanın kodlarını ekleyin

pagebar
    yukarıdaki gibi bi görüntülü olmasını istiyorsanızda

< ?php wp_pagebar(array('before'=>'Pages: '))? >
    kodunu sayfanızda bulunan önceki yazılar yada sayfaların oldugu kodla değiştirin
    not:yukarrıdaki koddaki < sağında ve > ninde solundaki boşlugu kaldırın yada eklentının ana sayfasında kodu alabilirsiniz ben burada göstermıyor dıye boşluk koydum

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.